Metas legalizuotis: visas lietuviams prieinamas turinys – vienoje vietoje

Interneto piratai dažniausiai skundžiasi dėl dviejų dalykų: menkos legalaus turinio pasiūlos ir nepatogumų jo ieškant. Turime gerų žinių: pastaroji problema jau išspręsta. Nuo šiol visus legaliai Lietuvoje prieinamus filmus ir serialus galima rasti vienoje vietoje – tokią paslaugą teikia svetainė Justwatch.com.

„JustWatch“ padeda sužinoti, kokie filmai ir serialai legaliai prieinami Lietuvoje bei kur juos galima pasižiūrėti.<br>„JustWatch“ nuotr.
„JustWatch“ padeda sužinoti, kokie filmai ir serialai legaliai prieinami Lietuvoje bei kur juos galima pasižiūrėti.<br>„JustWatch“ nuotr.
Dalį filmų ir serialų svetainėje galima atrasti ir vedant paieškos žodžius lietuvių kalba.
Dalį filmų ir serialų svetainėje galima atrasti ir vedant paieškos žodžius lietuvių kalba.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 7, 2016, 3:08 PM, atnaujinta May 11, 2017, 7:41 AM

Šiame tinklalapyje galima rasti visus filmus ir serialus, kurie prieinami platformose „Netflix“, „Viaplay“, „iTunes“, „Google Play Movie“ ir „Mubi“. Į paieškos laukelį įvedus pageidaujamo filmo ar serialo pavadinimą, galima sužinoti, kur jį galima pasižiūrėti ir kiek tai kainuoja.

Turinio galima ieškoti ne tik anglų, bet ir lietuvių kalba, tiesa, sistema vertimus atpažįsta ne visada ir patikimiau veikia ieškant pavadinimo originalo kalba.

Svetainės skiltyje „New“ galima sužinoti, koks turinys į Lietuvoje prieinamas internetines video nuomos sistemas buvo įtraukti pastaruoju metu, o „Watchlist“ leidžia susidaryti savo filmų ir serialų sąrašą.

„JustWatch“ atstovai teigia, kad ilgainiui sistema bus tobulinama, taip pat į ją numatoma įtraukti daugiau paslaugų tiekėjų, įskaitant tuos, kurie paslaugas siūlo tik Lietuvoje.

Startuolį „JustWatch“ prieš dvejus metus įkūrė šešių entuziastų komanda su Davidu Croye priešakyje. Akcijų kituose sėkminguose startuoliuose turėję verslininkai šį projektą pradėjo iš savų lėšų ir iki dabar į jį jau investavo daugiau nei 2 mln. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?