„Fallout 1.5 Resurrection“: naujas senas žaidimas

Ar dar pamenate laikus, kai kompiuteriniai vaidmenų žaidimai dar buvo ne trimačiai, o piešiami izometrine perspektyva? Ar pamenate vieną iš būtent tokių, kurio veiksmas vyksta ateityje, bet ne džiugioje ir žvilgančioje technologijomis, bet švytinčia radioaktyviosiomis dulkėmis?

Po 18 metų pertraukos vėl galima pasinerti į originalųjį „Fallout“ pasaulį
Po 18 metų pertraukos vėl galima pasinerti į originalųjį „Fallout“ pasaulį
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2016, 8:55 AM, atnaujinta Feb 22, 2024, 11:46 AM

Vyresni žaidimų mėgėjai jau turbūt supranta, apie ką čia kalbama, ir jau ima trinti rankas.

Nes kalbama, žinoma, apie „Fallout“.

„Fallout“ iš tų laikų, kai jis dar nebuvo trimatė šaudyklė, o neabejotinai vienas geriausių visų laikų kompiuterinių vaidmenų žaidimų.

Bet ką naujo galima pasakyti apie žaidimą, kurio paskutinė „klasikinė“ dalis išėjo prieš 15 metų (omenyje, žinoma, turime „Fallout Tactics“, ir kuris jau net nelabai buvo vaidmenų žaidimas) ?

Pasakyti galima tai, kad kai kurie žaidimo gerbėjai nenurimo, ir liko ištikimi originaliai žaidimo dilogijai visus 15 metų.

Iš kurių dešimtį praleido kurdami neoficialų žaidimo papildinį. Ir dar trejus – jį versdami į anglų kalbą, kuria jis pagaliau buvo ir išleistas šiemet.

Fallout 1.5“ Resurrection“ – tai „Fallout 2“ variklio pagrindu sukurtas plėtinys, savo istorija perkeliantis į laikus tarp paties pirmojo „Fallout“ ir antrojo – iš čia ir skaičius pavadinime.

Norint žaisti plėtinį – o jis žada apie 25 valandas naujo žaidimo – būtina įsidiegti „Fallout 2“. Na bet geriausia naujiena – „Fallout 1.5“ yra nemokamas!

O kaip vertinti patį plėtinį?

Bendra atmosfera, vizualinė stilistika, nuotaika – viskas pagal geriausias originalios dilogijos tradicijas. Dialogai, scenarijaus sprendimai – kai kur geriau, kai kur gal ir ne.

Bet jei jaučiate nostalgiją originaliems „Fallout“ žaidimams – ar išvis seniems žaidimams – išbandyti tikrai verta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?