Inovatyviausio mokytojo rinkimai: intriga auga

Įsibėgėjo internetinis Lrytas.lt skaitytojų balsavimas, kurio metu renkamas inovatyviausias ir didžiausią publikos palaikymą gausiantis mokytojas. Inovatyviausio mokytojo vardo siekė mokytojai iš daugiau nei 100 skirtingų mokyklų iš visos Lietuvos.

Savo balsą bus galima atiduoti už vieną iš 17 mokytojų<br>123rf.com nuotr.
Savo balsą bus galima atiduoti už vieną iš 17 mokytojų<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-05 12:41, atnaujinta 2018-02-10 00:36

Savo balsą galima atiduoti už vieną iš 17 mokytojų, kurie kiekvienoje iš šešių kategorijų ekspertų komisijos buvo atrinkti į geriausiųjų trejetukus. Daugiausiai balsų sulaukęs mokytojas pelnys Metų publikos mokytojo vardą.

Balsavimas vyksta šioje svetainėje.

Renkant inovatyviausius mokytojus buvo atsižvelgiama į jų pedagoginį profesionalumą, jų naudojamus ugdymo metodus bei darbą su vaikais ir tėvais. Svarbi vertinimo dalis atiteko pedagoginei lyderystei, t. y. mokytojo aktyvumui už klasės ribų, organizuojant papildomas veiklas ar dirbant ekspertinį darbą. Vertinimo komisija kreipė dėmesį ir į XXI a. būtinas kompetencijas – nuolatinį tobulėjimą bei technologijų naudojimą ugdymo procese.

Už inovatyviausią ir labiausiai publikos palaikymo nusipelniusį mokytoją skatiname balsuoti iki gruodžio 14 d. 15 val. Apdovanojimai vyks modernioje ir naujai restauruotoje Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje 2016 m. gruodžio 14 d., kur ir paaiškės visi nugalėtojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.