Kompanija „Game Show“ pristato dar vieną unikalų e. sporto turnyrą

Artėjant Šv. Kalėdoms, Vilniuje įsikūrusi kompanija „Game Show“, organizuojanti e. sporto turnyrus, pristato dar vieną siurprizą. Šį kartą – realaus ir virtualaus futbolo fanams. Kadangi šis metų periodas yra siejamas su gerais darbais – turnyro organizatoriai taip pat nusprendė neatsilikti ir pristato Kalėdinį „FIFA17 Labdaros turnyrą“.

Kompiuterinių žaidimų turnyras.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Kompiuterinių žaidimų turnyras.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2016, 4:09 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:12 PM

Pastaruosius pusę metų, pasaulinio lygio futbolo (ir kito sporto) klubai pradėjo „kiber-atletų“ (taip vadinami profesionalūs kompiuterinių žaidimų žaidėjai) įsigijimų operacijas. FIFA žaidimo, kurį leidžia kompanija „EA Sports“, žaidėjus jau įsigijo tokie futbolo grandai kaip „Manchester City“, „Ajax“, „Paris Saint-Germain“, „PSV Eindhoven“, „Valencia“ ir kiti. Tačiau, iki šiol – dar nebuvo jokio oficialaus e. sporto turnyro, kuriame žaidėjai oficialiai atstovautų pasaulinio žinomumo futbolo klubus.

„Game Show“ nusprendė surengti pirmąjį tokį turnyrą ir susieti jį su „Kalėdine dvasia“: jau šių metų gruodžio mėnesio 19-tą dieną, į Lietuvą atvyksta keturi „FIFA17“ žaidėjai, kurie oficialiai atstovaus savo futbolo klubams – „Schalke 04“ (Vokietija), „Legia“ (Lenkija), „Spartak“ (Rusijos Federacija) ir „Valencia“ (Ispanija).

Turnyras bus transliuojamas trimis kalbomis (anglų, rusų ir lietuvių) internetu ir per televiziją. Lietuvoje transliaciją bus galima stebėti tiesiogiai per „Sport 1 HD“ TV kanalą. Kadangi žaidėjai oficialiai atstovaus savo futbolo klubams, visas jų dvikovas komentuos būtent „tikrojo futbolo“ komentatoriai – Aurimas Budraitis ir Nerijus Kesminas.

Turnyro metu, transliacijoje lietuvių kalba, veiks speciali aukojimo linija, o surinktos lėšos bus skirtos „Vilnius Social Club“ futbolo mokyklos projektui.

Organizatoriai kviečia tikruosius „FIFA17“ (ir realaus futbolo) gerbėjus stebėti turnyrą „OlyBet sporto bare“ Vilniuje (Ukmergės g. 233), į kurį, turnyrui pasibaigus, atvyks ir patys žaidėjai, su kuriais bus galima susipažinti asmeniškai, pabendrauti ir nusifotografuoti kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.