„Samsung“ tiesia draugystės ranką „Apple“ gerbėjams

Nuo šiol visi naujausi „Samsung“ dėvimi išmanieji prietaisai yra suderinami su „iOS“ operacine sistema. Tai galioja išmaniesiems laikrodžiams „Gear S3“ bei „Gear S2“ ir išmaniajai apyrankei „Gear Fit“.

Išmanieji laikrodžiai „Samsung Gear S3“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Išmanieji laikrodžiai „Samsung Gear S3“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2017, 12:43 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 10:02 AM

Jau šiandien vartotojai gali atsisiųsti programėles „Samsung Gear S“ arba „Samsung Gear Fit2“ į „iOS“ operacinę sistemą palaikančius įrenginius. Programėles galima rasti internetinėje parduotuvėje „Apple App Store“. Sėkmingai atsisiuntus vieną iš programėlių, teliks paspausti ant komandos „Connect to Gear“ (liet. prisijungti prie „Gear“) ir „iOS“ įrenginys automatiškai sinchronizuosis su „Samsung“ dėvimuoju prietaisu.

„Visada ieškome būdų pagerinti mūsų pasiūlymus ir atsižvelgiame į žmonių norus. Tai galioja ir dėvimiems išmaniesiems įrenginiams bei jų suderinamumui su „iOS“ platformą palaikančiais telefonais. Nuo šiol tokių telefonų savininkai galės išnaudoti kur kas daugiau mūsų kompanijos dėvimųjų prietaisų privalumų“, – sakė Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ padalinio Lietuvoje vadovas.

Prekyba naujausiu išmaniuoju laikrodžiu „Samsung Gear S3“ Lietuvoje prasidės jau sausio 16 d., bus siūlomi du modeliai: sportiškas „Gear S3 Frontier“ aktyviems ir „Gear S3 Classic“ norintiems elegancijos. Nuo laikrodžio modelio priklausys, kokiomis įrenginio funkcijomis „iOS“ vartotojai galės naudotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.