„Tele2“ Lietuvoje teiks „Vodafone“ paslaugas verslui

„Tele2“ grupė ir vienas didžiausių pasaulyje operatorių „Vodafone“ pradeda bendradarbiauti ir nuo šiol kartu aptarnaus tarptautines kompanijas Lietuvoje, Latvijoje ir Švedijoje.

„Tele2“ savo tarptautiniams verslo klientams siūlys „Vodafone Global Enterprise“ paslaugas.
„Tele2“ savo tarptautiniams verslo klientams siūlys „Vodafone Global Enterprise“ paslaugas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2017, 10:05 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 12:08 AM

„Tele2“ savo tarptautiniams verslo klientams siūlys „Vodafone Global Enterprise“ paslaugas. Be to, įmonė aptarnaus tarptautinius „Vodafone“ verslo klientus, kurie yra įsikūrę ar turi padalinius Lietuvoje, Latvijoje ar Švedijoje.

Atvykę Į Lietuvą, „Vodafone“ klientai iš užsienio gaus „Tele2“ tinklo paslaugas – kompanijos, įpratusios naudotis „Vodafone“ paslaugų krepšeliu, galės tai daryti ir mūsų šalyje, taip pat Latvijoje bei Švedijoje.

„Nauja partnerystė su „Tele2“ suteiks mūsų tarptautiniams klientams Lietuvoje, Latvijoje ir Švedijoje galimybę naudotis „Vodafone“ patirtimi, produktais ir paslaugomis. Aš esu labai laimingas galėdamas pasveikinti „Tele2“ prisijungus prie partnerių šeimos ir tikiuosi plėsti mūsų bendradarbiavimą ateityje“, – sakė „Vodafone Partner Markets“ generalinis direktorius Diego Massidda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.