Džiugios ir netikėtos naujienos iš „Half Life“ visatos

„Valve“ žaidėjų pasaulyje – tikrai žinomas vardas. Ir ne tik dėl didžiausios elektroninės žaidimų parduotuvės-ekosistemos „Steam“, bet ir dėl tikrų hitų – tokių, kaip „Counter Strike“, DOTA, „Left 4 Dead“, „Portal“ ir žinoma, „Half Life“.

„Valve“ vadovas atskleidė keletą detalių iš „Half Life“ visatos.
„Valve“ vadovas atskleidė keletą detalių iš „Half Life“ visatos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2017, 4:07 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 11:28 PM

Pastaroji šaudyklė laikoma vienas geriausių visų laikų vaizdo žaidimų, ir iki šiol egzistuoja dvi žaidimo kartos: 1998-aisiais pasirodžiusi pirmoji dalis (su dviem plėtiniais) ir 2004-aisiais pasirodžiusi antroji dalis (taip pat su dviem plėtiniais).

Ne ką mažiau žinoma ir mėgiama yra ir „Portal“ dilogija – veiksmo žaidimai-galvosūkiai, kuriuose taip nė karto ir netenka pačiam iššauti, bet nuo to veiksmo ir įtampos ne ką mažiau.

Deja, jau ilgą laiką naujienos apie šių sėkmingų žaidimų tęsinius laikomos po tylos skraiste – nors klausimų netrūksta, bet visi „Valve“ kūrėjai nuo atsakymų išsisukinėja tarsi Neo Matricoje nuo kulkų.

Bet pagaliau, socialinio tinklo „Reddit“ rengtoje klausimų-atsakymų sesijoje kompanijos vadovas Gabe'as Newelas prasitarė.

Vienas iš sesijos dalyvių paklausė – „pone Newelai, kokioje stadijoje dabar yra „Half Life 3“ arba „Half Life 2: episode 3“? Į ką G.Newelas atsakė: „Skaičiaus 3 nereikėtų minėti“.

Ką žaidimo gerbėjai ir pasigavo – G.Newelas nepasakė „NE“! Reiškia, kažkas tikrai yra kuriama!

Yra ir daugiau aptakių naujienų iš „Half Life“ visatos – jau seniau buvo žinoma, kad „Valve“ bendradarbiauja su režisieriumi J.J. Abramsu (kuris šiuo metu kuria naujuosius „Žvaigždžių karų“ epizodus), o iš užuominų galima buvo suprasti, kad tai – kažkoks filmas (nebūtinai pilnametražis) greičiausiai „Half Life“ visatoje.

Paklaustas apie tai šioje klausimų-atsakymų sesijoje, G.Newelas atsakė: „jie artėja“.

Iš ko gana akivaizdu, kad projektas ne vienas, o bent du.

Visą klausimų-atsakymų sesiją galima rasti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.