Netikėta žinia: sugrįžta legendinis „Nokia 3310“

„Nokia“ prekės ženklą valdanti suomių kompanija „HMD Global“ šio mėnesio pabaigoje išleis atnaujintą legendinio telefono „Nokia 3310“ versiją. Ji, kaip ir 2000-aisiais išleistas gaminys, turės ilgai tarnaujančią bateriją bei ypač tvirtą korpusą, praneša „The Independent“.

Pasaulyje buvo parduota apie 126 mln. telefonų „Nokia 3310“.<br>ViDA Press nuotr.
Pasaulyje buvo parduota apie 126 mln. telefonų „Nokia 3310“.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2017, 3:38 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 2:43 AM

Telefono kaina sieks 59 eurus, taigi panašu, kad jis bus pristatomas kaip patikimas atsarginis telefonas. Jį žadama pristatyti vėliau šį mėnesį vyksiančioje parodoje „Mobile World Congress 2017“ Barselonoje.

Beje, naudotų „Nokia 3310“ telefonų vis dar galima įsigyti internetu. Be to, vis dar yra vartotojų, kurie iki šiol naudojasi šio modelio įrenginiais.

„Jis ištvėrė labai daug. Jis patyrė daugybę kritimų – ant grindų ar į padažą – ir net buvo išskalbtas. Kaskart užtekdavo jį tiesiog nuvalyti, nusausinti, įjungti – ir jis toliau veikdavo. Jis nesunaikinamas, lyg būtų pagamintas iš kriptonito. Žinoma, per tą laiką atsirado „randų“, bet jis vis dar puikiai veikia“, – „The Sun“ sakė 49-erių Dave'as Mitchellas.

Išmaniųjų telefonų rinkoje kompanijai „Nokia“ sekėsi sunkiai, o po to, kai ją įsigijo „Microsoft“, situacija tik dar pablogėjo. Vėliau prekės ženklo teises perpirko „HMD Global“, kuri tęsė mygtukinių telefonų gamybą, o neseniai pristatė ir pirmąjį išmanųjį telefoną „Nokia 6“, tiesa, jis skirtas tik Kinijos rinkai.

Skelbiama, kad parodoje Barselonoje bus pristatyti ir trys „Nokia“ išmanieji telefonai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.