„Telia“ didina interneto spartą verslo klientams

Nuo balandžio 30 d. „Telia“ nemokamai didina interneto greitį visiems savo verslo klientams, kurie naudojasi plačiajuosčio (DSL) interneto paslaugomis. Įvykdžius pakeitimus „Telia“ tinkle, tūkstančiams įmonių be jokių papildomų sąlygų DSL greitaveika bus padidinta iki penkių kartų ir sieks iki 19 Mb/s.

Hibridinis internetas yra aktualus įmonėms, kurios negali naudotis šviesolaidžiu, nes jis iki jų dar nėra nutiestas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Hibridinis internetas yra aktualus įmonėms, kurios negali naudotis šviesolaidžiu, nes jis iki jų dar nėra nutiestas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2017, 2:36 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 9:34 PM

Nors Lietuva pasaulyje jau žinoma kaip šviesolaidžio ir 4G šalis, ne visi vartotojai naudojasi optinio ar mobiliojo ryšio duomenų greitkeliais. Todėl tūkstančiams įmonių nuo šiol interneto greitis didės ir duomenų „užmiesčio keliuose“, kur plačiajuosčio interneto garantuotas stabilumas bus papildytas iki 5 kartų didesne sparta.

Be to, DSL linijas turintys „Telia“ verslo klientai bet kada gali pasirinkti hibridinio tipo interneto paslaugą ir pasididinti duomenų perdavimo spartą iki 100 Mb/s. Plačiajuosčio interneto greitį sustiprina „Telia“ 4G internetas. Lietuva yra trečia šalis pasaulyje po Vokietijos ir Belgijos, kurioje komerciškai įdiegtas hibridinio tipo internetas.

„Ten, kur šiuo metu dar nėra šviesolaidžio ryšio, o verslui reikia stabilaus interneto, didesnė DSL sparta ir hibridinio tipo interneto paslauga verslo operacijų programoms suteiks daugiau greičio ir garantuos patikimą interneto veikimą, kada jo labiausiai reikia, pavyzdžiui, pasiekiant duomenis debesų platformose“, – pranešime spaudai cituojama „Telia“ komercijos vystymo padalinio vadovė Vaiva Svenson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.