Vidurnaktį – netikėti siuntiniai iš mobiliojo ryšio operatorių

Kol didelė dalis lietuvių po Velykų grimzdo į miegus, keli žmonės bluosto nė neketino sudėti. Vidurnaktį mobiliojo ryšio operatoriai „Bitė Lietuva“ ir „Tele2“ trims vartotojams pristatė pirmuosius telefonus „Samsung Galaxy S8“.

Išmanieji telefonai „Samsung Galaxy S8“ pristatyti pirmiesiems pirkėjams Lietuvoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Išmanieji telefonai „Samsung Galaxy S8“ pristatyti pirmiesiems pirkėjams Lietuvoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Tele2“ klientams pirmuosius „Galaxy S8“ telefonus įteikė generalinis direktorius P.Masiulis.
„Tele2“ klientams pirmuosius „Galaxy S8“ telefonus įteikė generalinis direktorius P.Masiulis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 18, 2017, 12:42 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 7:46 PM

„Bitė Lietuva“ pirmąjį „Galaxy S8“ savo klientui įteikė balandžio 18 d. pirmosiomis sekundėmis po vidurnakčio. Vidurnaktį tiesioginės „Facebook“ transliacijos metu visi galėjo stebėti, kaip, padedant Mantui Wizard, lede užšaldytą telefoną klientui Kaune pristato dūmus prasklaidęs „kosmonautas“. Transliacijos įrašą galite peržiūrėti po straipsniu.

„Tele2“ klientams išmaniuosius telefonus balandžio 18-osios naktį asmeniškai pristatė bendrovės generalinis direktorius Petras Masiulis.

„Džiaugiuosi, kad mūsų klientai pirmieji Lietuvoje gali įsigyti naujausius „Samsung“ flagmanus. Būdami lyderiais visomis priemonėmis stengiamės užtikrinti, kad būtent mūsų klientai gautų geriausius pasiūlymus – ir pirmuosius telefonų modelius“, – pranešime spaudai cituojamas P.Masiulis.

Naujuosius „Samsung“ flagmanus iš anksto užsisakyti panoro ne vienas šimtas „Tele2“ klientų. Gamintojo reikalavimai numato, kad iš anksto užsakytus telefonus klientams pristatyti galima ne anksčiau nei balandžio 18 d.

„Tele2“ būtent taip ir padarė – pirmuosius telefonus bendrovės vadovas klientams įteikė Vilniaus širdyje, Katedros aikštėje, bokšto laikrodžiui paskelbus balandžio 18-osios pradžią.

Pirmoji Lietuvoje išmaniojo „Galaxy S8“ savininkė Rasa Jasiulytė teigė likusi maloniai nustebinta. „Sužinojusi, kad būsiu pirmoji, gavusi naujausią „Samsung“ telefoną, labai nudžiugau. Telefono ilgai laukiau ir esu labai patenkinta, kad šį modelį gavau pirmoji Lietuvoje“, – sakė R.Jasiulytė.

Pirmąjį išmanųjį „Galaxy S8+“ įsigijęs Andrius Prieskienis pasakojo, kad jį ypač sužavėjo naujųjų modelių duomenų apsaugai naudojami biometriniai duomenys – ne tik piršto atspaudas, bet ir akies rainelės atpažinimo funkcija. Taip pat tai, kad šie telefonai yra atsparūs vandeniui ir turi ypač didelį ekraną.

Visiems kitiems išankstinius užsakymus patvirtinusiems klientams pristatymai bus pradėti nuo ankstaus ryto.

Telia“ nusprendė savo klientų naktį netrukdyti – jiems naujieji telefonai pristatomi nuo antradienio ryto.

„Samsung Galaxy S8“ bei „Samsung Galaxy S8+“ modeliai Lietuvoje be akcijų kainuoja atitinkamai 809 ir 909 eurus. Vartotojai gali rinktis iš „Midnight Black“ bei „Orchid Grey“ spalvų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas