Technologijų startuoliams – nemokama IT infrastruktūra ir konsultacijos

Trečiadienį prasidėjusiame didžiausiame technologijų ir inovacijų festivalyje Baltijos šalyse „Login“ telekomunikacijų bendrovė „Telia“ pristato naują mentorystės programą – „Telia Hub“. Iniciatyva skirta savo ateitį su technologijų verslu siejantiems ir konkrečias idėjas jau turintiems žmonėms, kuriems „Telia“ suteiks IT infrastruktūrą idėjų plėtojimui ir neatlygintinas daugiau kaip 20 įvairių sričių ekspertų konsultacijas.

„Telia Lietuva“ generalinis direktorius Kęstutis Šliužas.<br>D.Umbraso nuotr.
„Telia Lietuva“ generalinis direktorius Kęstutis Šliužas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2017, 2:26 PM

Kęstučio Šliužo, „Telia Lietuva“ vadovo teigimu, ši programa „Login“ pristatoma ne atsitiktinai. „Šiame technologijų ir inovacijų festivalyje kartu su visa „Telia“ komanda keliame naują temą – kalbame apie gigabito visuomenę, kurią norime kurti sau ir ateinančioms kartoms. Tai – visuomenė, kurios visi piliečiai turi galimybę naudotis 1 Gbps spartos internetu kur bebūtų. Tokioje visuomenėje užtikrinamas nenutrūkstamas bendravimas – ir žmonių, ir daiktų, mažesnė gyventojų skaitmeninė atskirtis, geresnis viešojo sektoriaus paslaugų prieinamumas“, – pranešime spaudai cituojamas K.Šliužas.

Jo teigimu, vienas iš šios evoliucijos skatintojų bus verslumas. „Gigabito visuomenei klestėti reikės naujų verslo idėjų ir sprendimų. Turėsime rizikuoti, eksperimentuoti ir nuolat ieškoti naujų verslo galimybių. „Telia“ turi žinias ir technologinius sprendimus, kurių reikia rytdienos verslams ir kuriomis norime dalintis su pradedančiaisiais“, – sakė „Telia“ vadovas. 

Registruotis į naują mentorystės programą nuo šiandien gali visi, galvojantys kurti arba jau kuriantys technologijų verslą. „Telia“ programos dalyviams užtikrins reikiamas technologines sąlygas testuoti kuriamas paslaugas ar produktus, suteiks prieigą prie kompiuterinės debesijos sprendimų ir kitų infrastruktūros išteklių. 

Programoje dalyvauja daugiau kaip 20 „Telia“ ekspertų – technologijų, verslo plėtros, finansų, teisės, žmogiškųjų išteklių ar komunikacijos. Jie savanoriškai konsultuos pradedančiuosius gyvai ir nuotoliniu būdu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.