Įsijunk vasarą su išskirtiniu „Huawei“ pasiūlymu

„Huawei“ kviečia įsijungti vasarą ir artėjantį atostogų sezoną pasitikti atsinaujinus. Vasara – tai kelionių bei pramogų metas, todėl tinkamam akimirkų įamžinimui būtina turėti visus reikiamus prietaisus.

"Huawei" telefono priedai: išorinė baterija, asmenukių lazda, kuri gali transformuotis į nedidelį trikojį ar automobilinį įkroviklį.<br>Nuotr. iš „Huawei“ archyvo.
"Huawei" telefono priedai: išorinė baterija, asmenukių lazda, kuri gali transformuotis į nedidelį trikojį ar automobilinį įkroviklį.<br>Nuotr. iš „Huawei“ archyvo.
„Huawei SuperCharge“ automobilinis įkroviklis.<br>Nuotr. iš „Huawei“ archyvo.
„Huawei SuperCharge“ automobilinis įkroviklis.<br>Nuotr. iš „Huawei“ archyvo.
"Huawei" baterija sveria vos 216 g, yra ergonomiška bei lengvai transportuojama.<br>Nuotr. iš „Huawei“ archyvo.
"Huawei" baterija sveria vos 216 g, yra ergonomiška bei lengvai transportuojama.<br>Nuotr. iš „Huawei“ archyvo.
„Huawei“ turi kai ką ypatingo – asmenukių lazdą, kuri lengvai transformuojama į nedidelį trikojį.<br>Nuotr. iš „Huawei“ archyvo.
„Huawei“ turi kai ką ypatingo – asmenukių lazdą, kuri lengvai transformuojama į nedidelį trikojį.<br>Nuotr. iš „Huawei“ archyvo.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 20, 2017, 11:38 AM

Kelionių metu gali nutikti įvairiausių netikėtumų bei nemalonių staigmenų, kurios tampa tikru atostogų išbandymu. Pavyzdžiui, telefono baterija išsikrauna kaip tik tuo metu, kai pasimetate nepažįstamame mieste arba po visos dienos klajonių pamatote, jog gražiausi atostogų kadrai –  susilieję, nes po ranka neturėjote telefono laikiklio.
Išvengti nemalonumų bei tinkamai pasiruošti vasaros linksmybėms galite iki liepos pabaigos įsigiję „Huawei“ telefoną, su kuriuo kartu gausite ir vieną iš telefono priedų: išorinę bateriją, asmenukių lazdą, kuri gali transformuotis į nedidelį trikojį, ar automobilinį įkroviklį.

Vasaros paketas pažangiam atostogautojui

Išvažiavus atostogauti geriausiu bei patikimiausiu mūsų pagalbininku tampa išmanusis. Jame telpa žemėlapis, vaizdo kamera, fotoaparatas ir daugelis kitų prietaisų, kurie naudingi kelionės metu. Tačiau aktyviai juo naudojantis susiduriama su problema – išmanusis greitai išsikrauna. Kuriant „Huawei P“ seriją buvo siekiama prailginti baterijos veikimo laiką tam, kad nereikėtų nuolat sukti galvos, kur įkrauti telefoną.
Jeigu dažnai keliaujate automobiliu, „Huawei SuperCharge“ automobilinis įkroviklis – būtinybė. Juo greitai įkrausite telefoną bet kokios kelionės metu. Itin spartų įkrovimą palaiko „SuperCharge“ technologija, kuri užtikrina, jog vos per 30 min. prietaisas būtų  įkrautas iki 72 proc., net ir naudojant standartinį USB lizdą.
„Huawei SuperCharge“ automobilinis įkroviklis tinka įprastoms transporto priemonėms bei greitai ir saugiai įkrauna įrenginius naudojant 4.5V5A, 5V4.5A, 9V2A ir 5V2A tinklus. Be to, kroviklis turi 4 apsaugos lygius, kurie užtikrina saugų ir patogų įkrovimą.

Išorinė baterija – išsigelbėjimas keliaujantiems į gamtą

Vasarą dažnai renkamės aktyvų laisvalaikį – keliaujame į gamtą, plaukiame baidarėmis ar rengiame dviračių žygius. Tačiau bėdos prasideda tuomet, kai poilsiaujama ten, kur nėra elektros lizdo. Atsižvelgdama į tai, „Huawei“ sukūrė 10000 mAh talpos „Quick Charge“ greito įkrovimo išorinę bateriją, kuri itin naudinga poilsiaujant gamtoje. Užtenka vos 30 min. ir telefonas bus įkrautas iki 50 proc.
Taip pat nereikės jaudintis ir dėl įrenginio saugumo – išorinė baterija turi net 12 apsaugos lygių, yra pagaminta pagal JAV baterijų saugos standartus, be to, jam suteiktas tarptautinis UL sertifikatas. Baterija sveria vos 216 g, yra ergonomiška bei lengvai transportuojama.

Asmenukių lazda – puikus atostogų įamžinimo būdas

Tiems, kurie savo vasaros atostogų neįsivaizduoja be kameros rankose, „Huawei“ turi kai ką ypatingo – asmenukių lazdą, kuri lengvai transformuojama į nedidelį trikojį. „Huawei AF14“ asmenukių lazda itin patogu naudotis, nes jos rankenoje įmontuotas fotografavimo mygtukas, kuriuo lengvai užfiksuosite norimą kadrą. Norit atlikti kelis kadrus iš eilės, tereikės mygtuką paspausti keletą kartų.
Asmenukių lazdą galima kompaktiškai sulankstyti bei ištiesus papildomas kojeles naudoti kaip trikojį laikiklį. Nuotraukos darytos su trikoju bus kokybiškesnės bei ryškesnės, todėl būsite tikri, jog kelionių albume nebus nė vienos susiliejusios nuotraukos.

Įsijunkite vasarą su „Huawei“ jau dabar!

Į „Huawei“ vasaros paketą įeina „Mate 9“, „Mate 9 Pro“, „P10“, „P10 Plus“, „P10 Lite“, „P9 Lite 2017“ telefonai, kurios įsigiję galėsite rinktis vieną iš trijų telefono priedų – išorinę bateriją, asmenukių lazdą, kuri gali transformuotis į nedidelį trikojį, ar automobilinį įkroviklį.
Pasiūlymas galioja „Tele2“, „Telia“, „Bitė“ salonuose bei „Topo centras“, „Avitela“, „Elektromarkt“, „Mobili linija“, „Mobili prekyba“, „Technorama“ prekybos tinkluose iki liepos 31 d.
Daugiau informacijos apie „Huawei“ vasaros pasiūlymą ieškokite čia.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?