Naujas pasiūlymas klientams, kuriame visko - trigubai

„Telia“ tęsia esminius telekomunikacijų rinkos pokyčius Lietuvoje ir savo klientams pristato naują pasiūlymų rinkinį „Telia One“. Mobiliojo ir fiksuotojo ryšio paslaugas kartu pasirinkę nauji ir esami klientai gaus daugiau papildomų galimybių ir kokybiškų paslaugų – triskart daugiau mobiliųjų duomenų, triskart spartesnį šviesolaidinio interneto greitį ir tris nemokamus TV kanalų rinkinius be jokių papildomų mokesčių.

 Mobiliojo ir fiksuotojo ryšio paslaugas kartu pasirinkę nauji ir esami klientai gaus daugiau papildomų galimybių ir kokybiškų paslaugų – triskart daugiau mobiliųjų duomenų, triskart spartesnį šviesolaidinio interneto greitį ir tris nemokamus TV kanalų rinkinius be jokių papildomų mokesčių.<br> 123RF nuotr.
 Mobiliojo ir fiksuotojo ryšio paslaugas kartu pasirinkę nauji ir esami klientai gaus daugiau papildomų galimybių ir kokybiškų paslaugų – triskart daugiau mobiliųjų duomenų, triskart spartesnį šviesolaidinio interneto greitį ir tris nemokamus TV kanalų rinkinius be jokių papildomų mokesčių.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2017, 4:10 PM

Retas europietis gali turėti tai, ką šiandien Lietuvoje savo klientams iš vienų rankų pradėjo siūlyti „Telia“: 1 Gb/s šviesolaidinio interneto greitaveiką, vieną sparčiausių Europoje 4G mobilųjį ryšį ir išmaniąją televiziją su mažiausiai 25 HD raiškos kanalais. Toks visas ryšio technologijas ir pramogas apimantis paslaugų rinkinys yra vienintelis Baltijos šalyse.

„Platus „Telia“ paslaugų krepšelis ir apjungiami šviesolaidinio interneto ir mobiliojo ryšio tinklai mums suteikia unikalią galimybę klientams pasiūlyti tai, ko negali niekas kitas Lietuvoje – kokybiškas ryšio bei turinio paslaugas iš vienų rankų. Visa ko tinklas ir visiškai naujas požiūris į telekomunikacijų rinką yra „Telia“ DNR ir konkurencinis pranašumas, dėl kurio išlošia klientai“, – sako „Telia“ vadovas Kęstutis Šliužas.

„Telia“ yra populiariausia ryšio ir televizijos paslaugų tiekėja Lietuvoje, bent viena iš apjungtų technologijų naudojasi trys ketvirtadaliai Lietuvos gyventojų. Tačiau pasaulinės tendencijos rodo, kad technologijų progresas, augantis kasdien naudojamų išmaniųjų įrenginių bei turinio mastas vartotojus skatina ieškoti dar paprastesnių ir patogesnių patirčių.

„Tesime savo pažadą, kad sujungus dvi bendroves į vieną klientai pajus teigiamus rezultatus. „Telia One“ yra nauja paslaugų koncepcija, kuri suteikia ne tik daugiau greičio ar duomenų, bet ir užtikrina paprastesnį paslaugų valdymą visą parą, ištisus metus“, – sako „Telia“ vadovas.

Norint pasinaudoti pasiūlymų rinkinio „Telia One“ vertėmis, reikia kartu turėti mobiliojo ryšio paslaugą ir namų internetą arba televiziją. Pavyzdžiui, mobiliojo ryšio klientai bus kviečiami įsigyti namų internetą arba televiziją, ir atvirkščiai. O visas paslaugas jau turintys lojalūs klientai tiesiog pasiims, kas jiems priklauso – triskart didesnį mobiliųjų duomenų kiekį, triskart spartesnį šviesolaidinio interneto greitį, tris nemokamus išmaniosios televizijos kanalų rinkinius.

Trigubas „Telia One“ vertes apsimoka turėti ir šeimai, nes vienu pasiūlymu gali naudotis iki penkių mobiliojo ryšio abonentų. Vartotojams, kurie yra užsisakę ir toliau nori naudotis tik kuria nors viena „Telia“ paslauga, jų teikimo sąlygos nesikeis.

Paprastas pavyzdys: jei žmogus turi „Premium L“ mobiliojo ryšio planą ir yra užsisakęs „Optimalus plius“ šviesolaidinio interneto planą, vietoje 6 GB mobiliųjų duomenų per mėnesį su „Telia One“ jis gaus 18 GB, o namų interneto sparta bus padidinta nuo 300 Mb/s iki 1 Gb/s. O jei dar yra užsisakęs ir išmaniąją „Telia“ televiziją, jam bus papildomai suteikti trys teminiai kanalų rinkiniai.

Esami ir nauji klientai, norintys pasinaudoti „Telia One“ verčių pasiūlymų ir pasiimti tai, kas jiems priklauso, kviečiami užsukti „Telia“ svetainę, paskambinti trumpuoju numeriu 1817 arba tiesiog atvykti į artimiausią „Telia“ saloną visoje Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.