Į kurias šalis lietuviai siuntė daugiausiai naujametinių sveikinimų?

Kokias šalis Naujųjų naktį lietuviai sveikino daugiausiai? Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ skambučių ir žinučių srauto analizė atskleidė 10 populiariausių sveikinimų krypčių.

 Kokias šalis Naujųjų naktį lietuviai sveikino daugiausiai? Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ skambučių ir žinučių srauto analizė atskleidė 10 populiariausių sveikinimų krypčių.<br> 123RF nuotr.
 Kokias šalis Naujųjų naktį lietuviai sveikino daugiausiai? Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ skambučių ir žinučių srauto analizė atskleidė 10 populiariausių sveikinimų krypčių.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2018, 1:00 PM

„Šventinį vidurnaktį mūsų klientai aktyviai sveikino ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje gyvenančius, dirbančius ar studijuojančius artimuosius“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Šalių, sulaukusių daugiausiai sveikinimų iš lietuvių, dešimtuke lyderės pozicijas užima Jungtinė Karalystė. Antrąją vietą užima skambučiai iš Lietuvos į Rusiją, trečiąją – į Vokietiją.

Švenčių metu lietuviai nepamiršo ir kitose Europos šalyse gyvenančių artimųjų. Populiariausių skambučių krypčių dešimtuke rikiuojasi Baltarusija, Lenkija, Norvegija, Airija, Švedija, Olandija bei Prancūzija. Šios šalys atitinkamai ir dalijasi 4-10 vietas.

Skambučių gausa į Jungtinę Karalystę ypač išsiskyrė išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojai – būtent ten nukeliavo beveik trečdalis jų atliktų visų tarptautinių skambučių. Jie gana aktyviai skambino ir į Rusiją, kuri atsidūrė antroje vietoje, bei į netikėtai trečiojoje vietoje atsidūrusią Latviją.

Remiantis statistika, aktyviai skambinama buvo kone tris valandas. Didžiausias skambučių pikas prasidėjo buvusių metų gruodžio 31-osios vakarą, maždaug nuo 22:00, ir tęsėsi dar valandą po vidurnakčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.