„Dell“ pristatė naujausius žaidimų kompiuterius ir išplėtė e. sporto veiklą

„Alienware“ ir „Dell“ į rinką paleidžia naujus „Windows 10“ žaidimų nešiojamuosius kompiuterius, kuriuose įdiegti naujausi aštuntos kartos procesoriai. Bendrovė taip pat debiutuoja su „Dell G Series“, atnaujindama „Dell Gaming“ produktų seriją – pristatyti biudžetiniai „Inspiron G Series“ nešiojamieji kompiuteriai. Pastarieji puikiai tiks ne tik pradedantiesiems, bet ir užkietėjusiems žaidėjams.

„Dell“ nuotr.
„Dell“ nuotr.
„Dell“ nuotr. 
„Dell“ nuotr. 
„Dell“ nuotr. 
„Dell“ nuotr. 
„Dell“ nuotr. 
„Dell“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 23, 2018, 9:24 AM, atnaujinta Apr 23, 2018, 9:29 AM

„Mes esame PC žaidimų ambasadoriai pasaulyje, – teigia „Alienware“ ir „Dell Gaming“ viceprezidentas ir vadovas Frank‘as Azor‘as. – Plėsdami inovacijų ribas mūsų „Alienware“ įrangoje ir kurdami sistemas geriausiems ir konkurencingiausiems šiandienos žaidėjams bei lygoms, taip pat tobulindami visiems prieinamą G seriją tikime, kad padedame įvairaus lygio žaidėjams žaisti geriausiai, kaip tik gali.“

Toliau palaikydama daugiau kaip dešimtmetį trunkančią savo e. sporto veiklą, „Alienware“ taip pat kuria naujas partnerystes su „NBA 2K League“, „Miami HEAT“ ir „Misfits Gaming“ organizacijomis bei kartu su „Team Liquid“ įkūrė e.sporto mokymosi įstaigą.

Galingiausio lygio žaidimų patirtis su „Alienware 15“ ir „Alienware 17“

„Alienware 15“ ir „Alienware 17“ pasiūlys šešias naujas platformas, kurių galingiausia turės „Intel Core i9“ procesorių, veikiantį neįtikinėtina 5 GHz sparta. Pasak kūrėjų, tokių aukštumų pavyko pasiekti, radikaliai perdarius „Alienware“ nešiojamųjų kompiuterių aušinimo sistemą, pradedant ventiliatoriais ir baigiant šilumą išsklaidančiais radiatoriais. Šiuose dviejuose įrenginiuose įdiegtos naujovės suteiks 10 proc. daugiau našumo, prisidės prie dar sklandesnio AAA žaidimo ir VR patirties.

Už paspartintos sistemos monitoringą ir galimybes atsakinga „Alienware Command Center“ programinė įranga. Ji nuo šiol leis vartotojams sukurti žaidimų profilius, kurie prisimins ne tik žaidimų, bet ir aparatinės įrangos bei priedų nustatymus: pavyzdžiui, aktyvavus norimą profilį, bus automatiškai modifikuojama grafika, paspartintas procesorius, pakeičiamos spalvos bet kurioje iš 13 siūlomų apšvietimo zonų klaviatūroje bei kompiuterio elementuose, suteikiant galimybę rinktis iš 16,8 milijono spalvų ir t. t. Abu naujieji kompiuteriai prieinami pilkos ir juodos spalvos.

Žaidimų mėgėjų rojus – „Dell G Series“ linija

Taupesniems žaidimų gerbėjams patiks atnaujinti „Dell G Series“ biudžetiniai nešiojamieji kompiuteriai. Ši linija pasižymi patraukliomis kainomis ir yra skirta žaidėjams, kuriems reikalinga populiariausių kompiuterinių žaidimų reikalavimus atitinkanti sparta už prieinamą kainą. Modeliai „Dell G3“ ir „Dell G5“ turės skirtingų dydžių ekranus bei konfigūracijas.

„Dell G3 15“ taps vienu ploniausių šios serijos žaidimų kompiuterių (korpuso storis neviršys 23 mm) su aštuntos kartos „Intel Core“ procesoriais ir NVIDIA GTX 1050 diskretine grafika. „Dell“ taip pat turės modifikaciją su 17 colių ekranu „Dell G3 17“, kurioje bus galima pasirinkti ir opciją su NVIDIA GTX 1060 grafikos procesoriumi. Modelis „Dell G5 15“ turės galingesnius procesorius, ekranus su 4K UHD raiška bei galimybę įdiegti kelis duomenų kaupiklius. „G3 15“ ir „G3 17“ modelius bus galima rinktis juodos ar mėlynos spalvos, „G5 15“ – juodos ar raudonos.

Investicijos į augantį e. sportą

„Dell“ taps „NBA 2K League“ oficialiu techninės įrangos (angl. PC Hardware) partneriu. „Alienware“ pristatys savo kompiuterinių žaidimų portfolio ir 11 metų patirtį e. sporte „NBA 2K League“ lygai, kur bendrovės techninė įranga bus naudojama lygos varžybų metu per live studijos patirtį.

Taip pat „Miami HEAT“ ir e. sporto organizacija „Misfits Gaming“ neseniai pasirinko „Alienware“ technologiją: „Misfits“ žaidėjai treniruosis su visa „Alienware“ programine įranga, įskaitant „Alienware Aurora“ stalinius kompiuterius, „Alienware 15“ nešiojamuosius kompiuterius, „AW2518H 240Hz“ monitorius ir „Alienware“ klaviatūras bei peles.

Tuo tarpu kovo mėnesį „Alienware“ ir „Team Liquid“ pristatė pirmąją e. sporto mokymosi įstaigą – „Alienware Training Facility“. Ši žaidimų šventovė, įsikūrusi daugiau nei 700 kv. m erdvėje, sukurta supaprastinti aukštųjų technologijų mokymo būdus, siūlomus tradiciniams atletams. Erdvė tarnaus kaip naujoji „North American Team Liquid“ būstinė, apjungianti įvairias konkurencingas komandas su nuolat prieinamais sporto psichologais, mitybos specialistais ir analitikais. Kasdien čia daugiau nei 40 įstaigos darbuotojų ir žaidėjų galės bendrauti bei naudotis „Dell“ ir „Alienware“ technologijomis.

Kartu su „Team Liquid“ bendrovė turi planų Nyderlanduose iki 2018 m. pabaigos įsteigti antrą tokį mokymo centrą, kuris taptų ir nauja „Team Liquad“ būstine Europoje.

Naujieji „Alienware“ ir „Dell G Series“ kompiuteriai Lietuvoje partnerių tinkluose turėtų pasirodyti liepos pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.