ESET pripažinta kaip lyderiaujanti saugumo sprendimų kūrėja didelėms įmonėms

Šių metų Balandžio 23 dieną lyderiaujanti saugumo sprendimų kūrėja ESET buvo įvertinta aukščiausiais balais Inovatyvumo, Produkto, Rinkos ir Visapusiškos lyderės kategorijose, kurias nustatė 2018 metų „Kuppinger Cole Leadership Compass Enterprise Endpoint Security: Anti-Malware Solutions“ vertintojai.

„Kuppinger Cole“ paskelbtame pranešime kiekvienas saugumo sprendimų tiekėjas nuodugniai vertinamas pagal penkias kategorijas, kurios yra kurios yra svarbios didelių įmonių sprendimų priėmėjams renkantis geriausią saugumo produktų gamintoją.  <br>123RF nuotr. 
„Kuppinger Cole“ paskelbtame pranešime kiekvienas saugumo sprendimų tiekėjas nuodugniai vertinamas pagal penkias kategorijas, kurios yra kurios yra svarbios didelių įmonių sprendimų priėmėjams renkantis geriausią saugumo produktų gamintoją.  <br>123RF nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-24 10:51, atnaujinta 2018-04-24 10:57

„Inovatyvios lyderystės“ kategorijoje „Kuppinger Cole“ vertinamos tos kompanijos, kurios savo esamiems ir būsimiems produktams kuria ir pritaiko naujas technologijas ir funkcijas, skirtas aptikti ir pašalinti sudėtingas kenkėjiškas programas. ESET buvo pripažinta dėl daugiasluoksnės grėsmių aptikimo technologijos, leidžiančios aptikti ir užkirsti kelią grėsmėms, būdingoms didelėms įmonėms, pažangiems IT ūkiams ir struktūroms. „Kuppinger Cole“ ESET išskyrė dėl puikių rezultatų aptinkant nerezidentinius ir polimorfinius virusus, bei išpirkos reikalaujančias kenkėjiškas programas.

„Esame pagerbti, kad mūsų saugumo sprendimai buvo pripažinti „Kuppinger Cole“ “, sakė ESET tyrimų vadovas Juraj Malcho. „Didelės įmonės šiandien susiduria su naujos kartos kenkėjiškų programų atakomis, kurios yra nukreiptos į tinklus ir įrenginius. ESET pasiruošusi teikti geriausius saugumo sprendimus verslui, kurie padėtų geriau aptikti tokio tipo grėsmes“.

„Kuppinger Cole“ paskelbtame pranešime kiekvienas saugumo sprendimų tiekėjas nuodugniai vertinamas pagal penkias kategorijas, kurios yra kurios yra svarbios didelių įmonių sprendimų priėmėjams renkantis geriausią saugumo produktų gamintoją. ESET buvo itin palankiai įvertinta (įvertinimo ženkliukas „Strong Positive“) Funkcionalumo, Integracijos ir Patogumo naudotis kategorijose, taip pat sulaukė teigiamo vertinimo (ženkliukas „Positive“) Saugumo ir Suderinamumo su sistemomis kategorijose. Šie vertinimai patvirtina, kad ESET geba pasiūlyti pažangius ir pagal įmonės dydį pritaikomus saugumo sprendimus didelėms kompanijoms.

Kategorijoje „Visapusiška lyderystė“ ESET buvo vertinama itin aukštais balais, nes jau daugiau nei trisdešimt metų visam pasaulyje kuria inovatyvius saugumo sprendimus bei produktus ir kovoja su kenkėjiškomis programomis. „Kuppinger Cole“ „Visapusiškos lyderystės“ kategoriją pristato kaip saugumo produktų, buvimo rinkoje ir inovatyvumo vertinimo bendrą vidurkį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.