Vienos šalies politikas „Facebook“ tinkle turi dvigubai daugiau sekėjų nei D. Trumpas

„Twitter“ karalius Donaldas Trumpas „Facebook“ tinkle toli gražu nėra numeris vienas: šiame socialiniame tinkle Indijos premjeras Narendra Modis turi beveik dvigubai daugiau sekėjų, nei JAV prezidentas, trečiadienį pranešė tarptautinė reklamos agentūra „Burson-Martsteller“. Ji vertino 650 valstybių vadovų, premjerų ir užsienio reikalų ministrų paskyras nuo 2017-ųjų sausio iki tų pačių metų vasario pabaigos.

 Paskelbtais duomenimis, N. Modis (dešinėje) turi 43,2 mln. sekėjų.<br> AFP / Scanpix nuotr.
 Paskelbtais duomenimis, N. Modis (dešinėje) turi 43,2 mln. sekėjų.<br> AFP / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS

May 2, 2018, 4:25 PM, atnaujinta May 2, 2018, 4:26 PM

Paskelbtais duomenimis, N. Modis feisbuke turi 43,2 mln. sekėjų, o D. Trumpas – 23,1 mln. Trečia yra Jordanijos karalienė Rania su 16 mln. šalininkų. „Mylimiausia“ agentūros sudarytame sąraše yra Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern, kuri uoliai rašo į socialinį tinklą ir iš namų ar automobilio: 14 proc. visų jos sekėjų reakcijų yra širdutės.

Penktoje vietoje netikėtai atsidūrė 9,6 mln. sekėjų turintis Kambodžos vyriausybės vadovas Hun Senas – jo įrašus skaito daugiau žmonių, nei Kambodža turi gyventojų, tačiau mažiau „Facebook“ vartotojų, nei pasaulyje yra kalbančiųjų khmerų kalba.

Tačiau aktyviausi feisbuke vis dėlto yra D. Trumpo sekėjai – su beveik 205 mln. komentarų, patiktukų ir pasidalijimų per praėjusius 14 mėnesių. Atitinkamas N. Modžio šalininkų rodiklis yra 114 mln.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.