„Segway“ pristato naują gaminių kategoriją – „e-Skates“ elektrinius riedučius

 „Segway-Ninebot“, didžiausias pasaulyje asmeninių elektrinių transporto priemonių tiekėjas, plečia plataus naudojimo gaminių asortimentą ir pristato „Segway Drift W1“ – pirmąjį gaminį iš naujos elektrinių riedučių kategorijos. Naujuosiuose riedučiuose „Segway Drift W1“ naudojama ta pati „Segway“ stabilaus savaiminio balansavimo technologija (pagrįsta daugiau kaip 800 patentų). Technologijos prasme šiems riedučiams nėra lygių.

Juodos ir baltos spalvos riedučius „Segway Drift W1“ lengva nešiotis, jie lengvi, nedideli. Ratukai sukurti taip, kad padidintų stabilumą, ir būtų nesunku vairuoti.  <br>123RF nuotr. 
Juodos ir baltos spalvos riedučius „Segway Drift W1“ lengva nešiotis, jie lengvi, nedideli. Ratukai sukurti taip, kad padidintų stabilumą, ir būtų nesunku vairuoti.  <br>123RF nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2018, 4:16 PM, atnaujinta Jun 28, 2018, 4:29 PM

Būsima nauja mada

Praeityje per pasaulį nusirito ratukinių pačiūžų, vėliau – riedučių mada, o štai 2018 metais atsirado nauja kryptis – elektriniai riedučiai. Naujieji riedučiai „Segway Drift W1“ yra smagūs ir „kieti“, ko paprastai ir tikimasi iš „Segway“ plataus naudojimo gaminių linijos. Be to, prekės ženklą „Segway“ naudotojai sieja su aukštos kokybės inžineriniais sprendimais, ir naujieji riedučiai tikrai nenuvils. Tai idealus pasirinkimas jaunajai kartai, norinčiai išsiskirti ir kurti naujas madas.

Dizainas ir parametrai

Juodos ir baltos spalvos riedučius „Segway Drift W1“ lengva nešiotis, jie lengvi, nedideli. Ratukai sukurti taip, kad padidintų stabilumą, ir būtų nesunku vairuoti. Dėl aukštos kokybės medžiagų, įskaitant neslidžius pėdų paklotus, šiais riedučiais važinėti bus itin patogu ir smagu. „Segway“ ir toliau stipriai rūpinasi naudotojų sauga, todėl riedučiams „Segway Drift W1“ gauti tokie tarptautiniai sertifikatai kaip UL ir CE.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.