Dėl techninių darbų nebus galima naudotis kai kurių bankų paslaugomis

Nuo ketvirtadienio 22.30 val. iki penktadienio 1.00 val. „Luminor“ banko klientai dėl techninių darbų negalės naudotis kai kuriomis banko paslaugomis.

Dėl planinių informacinės sistemos atnaujinimo darbų trumpam sutriks „Luminor“, SEB ir Šiaulių banko veikla.<br> 123RF nuotr.
Dėl planinių informacinės sistemos atnaujinimo darbų trumpam sutriks „Luminor“, SEB ir Šiaulių banko veikla.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA

Sep 5, 2018, 10:30 AM, atnaujinta Sep 5, 2018, 12:22 PM

Banko klientams nebus galimybės naudotis interneto banku, mobiliuoju banku bei sumokėti už prekes ir paslaugas elektroninėse parduotuvėse, neveiks SMS paslauga ir nebus siunčiamos SMS žinutės su papildomais saugumo kodais, kurie naudojami atsiskaitant elektroninėse parduotuvėse, pažymėtose „Verified by Visa“ bei „MasterCard SecureCode“ programų logotipais, teigiama banko pranešime.

Atsiskaityti mokėjimo kortelėmis kitose parduotuvėse, pasiimti ar įnešti grynuosius pinigus bankomatuose bus galima įprasta tvarka.

Taip pat šį savaitgalį SEB banke bus atliekami informacinių sistemų profilaktikos darbai, todėl naktį iš penktadienio į šeštadienį, rugsėjo 8 d., nuo 0.00 val. iki 6.00 val. neveiks SEB interneto bankas ir SEB mobilioji programėlė, o nuo 4.00 val. iki 4.45 val. neveiks SEB banko elektroniniai kortelių skaitytuvai ir bankomatai, nebus galima naudotis SEB banko mokėjimo kortelėmis.

Taip pat rugsėjo 9-ąją, sekmadienį, nuo 4.00 val. iki 8.00 val. prie SEB interneto banko ir mobiliosios programėlės nebus galima prisijungti naudojantis programėle „Smart ID“, mobiliuoju ar elektroniniu parašu.

Šeštadienį nuo 4.00 val. iki 4.45 val. SEB banko debeto ir kredito mokėjimo kortelėmis nebus galima atsiskaityti prekybos vietose ar internetu Lietuvoje ir užsienyje, pasiimti kortele grynųjų pinigų iš SEB ir kitų bankų bankomatų.

Dėl planinių informacinės sistemos atnaujinimo darbų trumpam sutriks ir Šiaulių banko veikla. Rugsėjo 6-ąją nuo 4.30 val. iki 6.00 val. neveiks internetinės bankininkystės sistema „SB linija“ bei mobilioji programėlė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?