Penktadienį „Telios“ klientai galės stebėti „Žalgirio“ rungtynes nemokamai

„Eurolygos“ sezone antrą kartą išvykoje žaidžiantys ir aikštelėje su vienu efektyviausių starto penketų susitinkantys žalgiriečiai tikisi audringo sirgalių palaikymo. Todėl „Telia“ savo klientams paruošė staigmeną – penktadienį visi „Telia“ išmaniosios televizijos žiūrovai gali nemokamai matyti „TVPlay Sports“ kanalą ir stebėti 21 val. prasidėsiančią dvikovą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ ekipų.

Penktadienį visi „Telia“ išmaniosios televizijos žiūrovai gali nemokamai matyti „TVPlay Sports“ kanalą ir stebėti 21 val. prasidėsiančią dvikovą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ ekipų.<br> G. Bitvinsko nuotr.
Penktadienį visi „Telia“ išmaniosios televizijos žiūrovai gali nemokamai matyti „TVPlay Sports“ kanalą ir stebėti 21 val. prasidėsiančią dvikovą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ ekipų.<br> G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2018, 11:22 AM

Tai bus pirmasis „Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ komandų susitikimas šių metų „Eurolygoje“.

„Eurolygos“ sezonas įsibėgėja, o varžybos tarp komandų tampa vis įdomesnės ir svarbesnės. Net neabejojame, kad „Telia“ išmaniąją televiziją žiūri daugybė krepšinio mylėtojų ir užkietėjusių „Žalgirio“ sirgalių. Todėl pasirūpinome, kad mūsų klientai galėtų geriausiomis sąlygomis stebėti šias krepšinio rungtynes savo namuose, net jeigu ir neturi užsisakę sporto kanalų paketo“, – teigia „Telia“ TV komandos vadovė Dalia Bražiūnaitė.

„Telia“ išmanioji televizija šiuo metu rodo bemaž 100 populiarių kanalų įvairiomis kalbomis, daugiau kaip pusė jų transliuojami HD raiška.

„Viasat Sporto“ kanalų rinkinys šių metų vasarą buvo pavadintas į „TVPlay Sportas“, o kanalas „Viasat Sport Baltic“ tapo „TVPlay Sports“. Šiandien šį kanalą be jokio papildomo mokesčio gali matyti visi „Telia“ išmaniosios TV turėtojai, jokių aktyvavimo veiksmų imtis jiems nereikia.

„Telia“ išmaniosios televizijos vartotojų skaičius šių metų rugsėjo pabaigoje siekė 227 tūkst. ir per metus padidėjo dešimtadaliu. Nuo šiol „Telia“išmaniąją TV namuose gali turėti net tik per šviesolaidinį ar plačiajuostį internetą, bet ir per „Telia“ 4G mobilųjį ryšį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.