Parakavimo programėlėje atsirado daugiau funkcionalumo

Automobilių stovėjimo paslaugas teikianti įmonė „UniPark“ ir toliau diegia inovacijas bei plečia savo veiklos pasiūlą. Nuo šiol vairuotojai su „UniPark“ mobiliąją programėle turės galimybę greitai bei lengvai atsiskaityti už automobilio plovimo paslaugas. Ši funkcija papildys iki šiol teiktas parkavimo Lietuvoje ir užsienyje, o taip pat elektros krovos stotelių paslaugas.

Naujoji  funkcija papildys iki šiol teiktas parkavimo Lietuvoje ir užsienyje, o taip pat elektros krovos stotelių paslaugas.<br> 123RF nuotr.
Naujoji  funkcija papildys iki šiol teiktas parkavimo Lietuvoje ir užsienyje, o taip pat elektros krovos stotelių paslaugas.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2018, 11:53 AM, atnaujinta Oct 30, 2018, 12:04 PM

„Mūsų tikslas – didinti vairuotojų komfortą ir patogumą, todėl siekiame, kad jie visomis reikalingomis paslaugomis galėtų naudotis vienoje programėlėje. Tokios integruotos programėlės analogo nėra visoje Europoje ir tai yra visiška naujiena automobilių plovimo paslaugų sektoriuje. Didžiuojuosi, kad Lietuvoje ir toliau sėkmingai yra kuriamos bei plėtojamos informacinių technologijų inovacijos. Nuolat ieškome naujų sprendimų ir galimybių, padėsiančių vairuotojams greitai ir paprastai naudotis jiems aktualiomis paslaugomis, todėl tai tik pirmi žingsniai didinant šios platformos funkcionalumą, tačiau ateityje jų neabejotinai bus ir daugiau“ – teigia įmonės „UniPark“ direktorius Marius Blagnys. Jis atskleidžia, kad netolimoje ateityje įmonė vairuotojams planuoja pasiūlyti ir daugiau aktualių paslaugų nuo automobilių remonto iki draudimo bei kt.

Vairuotojų patogumui nauja funkcija mobiliojoje programėlėje leis greitai ir nesudėtingai atsiskaityti už „Plaunu pats“ savitarnos plovyklos paslaugas. Funkcijos veikimo principas sukurtas remiantis jau veikiančia parkavimo užsakymo technologija. Viskas, ką reikės padaryti, tai „UniPark“ platformoje pasirinkti norimą plovyklą bei vietą ir spustelėti „Pradėti“, o baigus naudotis plovyklos paslaugomis beliks paspausti „Apmokėti“. Pasak „UniPark“ direktorius M. Blagnio toks skaitmeninis paslaugos užsakymo būdas itin palengvins vairuotojų atsiskaitymą, nes įprastus plovyklose naudojamus žetonus paverčia į pinigus, tad reikiama suma gali būti nuskaitoma tiek nuo mobiliojo ryšio operatoriaus sąskaitos, tiek nuo banko kortelės.

Šiuo būdu kol kas atsiskaityti bus galima „Plaunu pats“ plovyklų tinklo savitarnos plovykloje, esančioje Kedrų g. 2. Pasak įmonės rinkodaros vadovo Juozapo Budrikio, įvertinus technologijos naudą ir galimybes, planuojama naują atsiskaitymo būdą įdiegti ir kituose padaliniuose: „Pradedame nuo vienos plovyklos, nes norime užtikrinti, jog viskas veiktų sklandžiai ir vairuotojai paslaugomis galėtų naudotis be trukdžių. Stengiamės būti inovatyvūs ir įvertinę šiuolaikines tendencijas, jog žmogus vis daugiau laiko praleidžia automobilyje ir vis rečiau atsiskaito grynaisiais, ketiname ištestuotą naujovę išplėsti visose mūsų savitarnos plovyklose Lietuvoje“.

„UniPark“ ir toliau ketina plėsti mobiliosios programėlės funkcijas bei ieškoti vairuotojams aktualių paslaugų. Mobilioji aplikacija yra pritaikyta „Android“ bei „iOS“ operacines sistemas turintiems telefonams, ją galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ bei „App Store“ parduotuvių.

Įmonė „UniPark“ administruoja elektros krovos stoteles Vilniuje bei mokamo stovėjimo zonas ir įrengtas aikšteles Lietuvos ir Latvijos sostinėse, didžiausiuose Lietuvos miestuose ir Lenkijoje. Artimiausiu metu prie sistemos planuojama prijungti ir Estijos miestus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.