„Black Friday“: „Tele2“ klientams ypatingos nuolaidos truks 3 dienas

„Juodasis penktadienis“ technologijų kompanijos „Tele2“ klientams truks net 3 dienas. Jų metu pirkėjų lauks ne tik nuolaidos, bet ir išmanios dovanos.

 „Juodasis penktadienis“ technologijų kompanijos „Tele2“ klientams truks net 3 dienas.<br> 123RF nuotr.
 „Juodasis penktadienis“ technologijų kompanijos „Tele2“ klientams truks net 3 dienas.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-23 12:38

„Visuomet atsižvelgiame į klientų poreikius ir tai, kokius įrenginius jie renkasi dažniausiai. Džiaugiamės, kad šalyje prigijusio „juodojo savaitgalio“ metu galime pasiūlyti ne tik daugybę nuolaidų, bet ir naujausius flagmanus įsigyti už dar geresnę kainą“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

Operatoriaus rengiamos „juodojo savaitgalio“ akcijos prasideda jau dabar ir tęsis visą savaitgalį – iki sekmadienio 23:59 val.

„Tele2“ salonuose ir internetinėje parduotuvėje šį savaitgalį pirkėjų lauks nuolaidos jų favoritams, naujausiems „Samsung“ flagmanams – „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“. Išmaniuosius bus galima įsigyti net iki 360 Eur pigiau.

Kitus išmaniuosius įrenginius: laikrodžius, garso kolonėles, elektrinius paspirtukus ir kitus – „Tele2“ prekybos vietose bus galima įsigyti net iki 40 proc. pigiau.

Gerus pasiūlymus medžioti naudinga bus ir kompiuterinių žaidimų entuziastams. Šį savaitgalį visi perkantys „Sony Xperia XZ3“ telefoną dovanų gaus „Sony Play Station 4“ žaidimų konsolę.

Norintys mobiliuoju internetu naudotis dar laisviau, šį savaitgalį galės įsigyti 16 GB planą su neribotais pokalbiais ir trumposiomis žinutėmis daugiau nei dvigubai pigiau.

Dovanų ir pasiūlymų kiekis ribotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.