Komiška realybė: internetą sprogdina kiaušinio nuotrauka

Internetas kartais gali būti visiškai nenuspėjamas – jis sugeba pažeisti net ligi tol galiojusius dėsnius.

 Pirmadienio vidurdienį šią nuotrauką kaip mėgstamą jau buvo pažymėję daugiau nei 25 milijonai vartotojų.<br> Egg Gang nuotr.
 Pirmadienio vidurdienį šią nuotrauką kaip mėgstamą jau buvo pažymėję daugiau nei 25 milijonai vartotojų.<br> Egg Gang nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-14 12:36, atnaujinta 2019-01-14 13:10

Štai pavyzdžiui – vienas iš ilgalaikių dėsnių yra tas, kad žmonėms patinka žiūrėti į žmonių fotografijas, o nuotraukoje esantis net ir mažytė žmogaus figūrėlė dažniausiai padidina jos peržiūras.

Iki šiol šis dėsnis buvo nepažeistas, ir mėgstamiausia „Instagram“ nuotrauka pasaulyje priklausė JAV realybės šou žvaigždei Kylie Jenner – prie vienos jos asmenukės širdelę yra paspaudę 18 000 000 vartotojų, o iš viso mergina turi 122 000 000 sekėjų

Bet jai neseniai buvo mestas iššūkis – sausio 4 dieną buvo įkurta paskyra su vienintele nuotrauka. P pirmadienio vidurdienį tą nuotrauką kaip mėgstamą buvo pažymėję jau daugiau nei 22 500 000 vartotojų.

Juokingiausia dalis – toje nuotraukoje matyti… tiesiog kiaušinis. O paskyros pavadinimas – „world_record_egg“ (liet. pasaulinio rekordo kiaušinis). Kaip paskyros savininko vardas ir pavardė nurodyta „Egg Gang“ (liet. kiaušinio gauja).

Kaip į tai reagavo nugalėtoji K.Jenner? Žinoma, publikavo filmuką, kuriame ji ant karšto asfalto sudaužo kiaušinį.

Tai – pirmas atvejis, kai kokia humoristinė paskyra bando sulaukti didelį „patiktukų“ ar sekėjų skaičių. Komiška „Twitter“ paskyra „Half an Onion“ (liet. pusė svogūno), siekdama surinkti daugiau gerbėjų nei JAV prezidentas Donaldas Trumpas, pritraukė 635 000 sekėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.