Pametė mylimasis ar mylimoji? Siūlo juokingą ir smagų būdą atsiteisti

Jei vis dar sielvartaujate dėl to, kad mylimasis ar mylimoji paliko jus būtent prieš Valentino dieną – vis dar turite galimybę prieš šią meilės šventę pasijusti geriau: Anglijoje įsikūręs „Hemsley“ gyvūnų išsaugojimo centras siūlo nuvylusio partnerio vardu pavadinti tarakoną!

Pavadinę tarakoną gausite ir specialų sertifikatą - tačiau jame tarakono vardas nebus užrašytas.<br>123RF nuotr. 
Pavadinę tarakoną gausite ir specialų sertifikatą - tačiau jame tarakono vardas nebus užrašytas.<br>123RF nuotr. 
 Lietuviai irgi siūlo panašią paslaugą.<br> Ekrano nuotr.
 Lietuviai irgi siūlo panašią paslaugą.<br> Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 13, 2019, 9:10 PM, atnaujinta Feb 14, 2020, 2:43 PM

„Tie, kurie nenori kerštauti, bet nori pasijusti šiek tiek geriau – dabar jau turi alternatyvą: pavadinti tarakoną savo buvusio mylimojo vardu“, – rašoma centro internetinėje svetainėje.

Pavadinę tarakoną gausite ir specialų sertifikatą – tačiau jame tarakono vardas nebus užrašytas. Kaip teigia zoologijos sodas, tokiu būdu įsižiebtų konfliktas, o jie to kurstyti nenori. Žinoma, tai nereiškia, kad tarakonų vardai nebus įamžinti – juos perskaityti bus galima ant „tarakonų lentos“, kuri kabės jų zoologijos sodo aptvare.

Paslauga – itin pigi

Centro sugalvota paslauga kainuoja vos pusantro svaro sterlingų (1,8 euro), o gauti pinigai keliaus tolimesniems centro projektams.

Iš pradžių centro darbuotojai manė, kad leis žmonės tarakonus ir įsigyti – tačiau vėliau buvo nuspręsta, kad turbūt nedaugelis norės namuose laikyti tarakoną, o tuo labiau pavadintą buvusio mylimojo vardu.

Tiems, kurie šia paslauga susidomėjo, tereikia nueiti į „Hemsley Conservation Centre“ internetinę svetainę, susirasti šią paslaugą ir įsidėti ją į savo pirkinių krepšelį.

Nors lietuvišku vardu galite pavadinti ir Anglijoje gyvenantį tarakoną, 2019 m. panaši paslauga buvo siūloma ir Lietuvoje. Vienas lietuviškas zoologijos parkas savo „Facebook“ paskyroje skelbė, kad norintys gali savo buvusiojo ar buvusiosios vardu pavadinti juodvabalio lervą, kurią vėliau mielai suvalgys ten gyvenančios surikatos. Kaip ir tarakonų, taip ir lervų atveju anonimiškumas buvo garantuojamas.

Parengta pagal „Insider“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.