„Telia“ tampa didžiausia Lietuvoje legalaus turinio platforma

Populiariausia šalyje „Telia“ išmanioji televizija nuo šiandien pasipildo „TVPlay Premium“ turiniu. Pusantrų metų be pertraukų ir miego – tiek laiko reikėtų norint peržiūrėti vien „TVPlay Premium“ filmus ir serialus.

Populiariausia šalyje „Telia“ išmanioji televizija nuo šiandien pasipildo „TVPlay Premium“ turiniu.  <br>123RF nuotr. 
Populiariausia šalyje „Telia“ išmanioji televizija nuo šiandien pasipildo „TVPlay Premium“ turiniu.  <br>123RF nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2019, 11:49 AM, atnaujinta May 14, 2019, 11:56 AM

„Paprastai ir legaliai pasiekiamas turinys Lietuvoje tampa norma. Pirmieji šalyje pradėję siūlyti filmų nuomą, festivalines „Kino pavasario“ juostas ir HBO serialus, integravę „TVPlay Premium“ tampame didžiausiais legalaus video turinio tiekėjais Lietuvoje. Ši paslauga unikali ne tik milžinišku turinio pasirinkimu, bet ir tuo, kad didžioji dalis jo yra išversta į lietuvių kalbą“, – sako  „Telia“ televizijos plėtros vadovė Dalia Bražiūnaitė.

„TVPlay Premium“ mediateką sudaro daugiau nei 13 tūkst. turinio vienetų: lietuviškų ir užsienio kūrėjų filmų, serialų, dokumentikos, turinio vaikams ir visai šeimai. Joje galima pamatyti visas kultinių „Draugų“, „Kobros 11“, „Mentalisto“, taip pat šiuo metu rodomų „Begėdžio“, „Tėviškų iššūkių“, „FTB“, lietuviškųjų „Moterys meluoja geriau“, „Pasmerktų“, „Turtuolio vargšo“ ir daugybės kitų serialų serijas.

Norint peržiūrėti visą „TVPlay Premium“ turinį, prireiktų daugiau nei 540 parų laiko arba, kitaip sakant, apie pusantrų metų – be jokių pertraukų ar miego.

Naująją paslaugą „Telia“ išmaniosios televizijos žiūrovai ras videonuomos kategorijoje. Ją, kaip ir bet kokią kitą paslaugą, galima užsisakyti tiesiog televizoriaus ekrane arba per savitarną internete. Iki birželio 30 dienos šią paslaugą „Telia“ televizijos žiūrovai gali išbandyti nemokamai, vėliau mėnesinis jos mokestis sieks 6,9 Eur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.