Asociacija „Infobalt“ ieško naujo vadovo

Asociacijos „Infobalt“ direktorius Paulius Vertelka rugpjūčio pabaigoje palieka užimamą poziciją. Asociacija skelbia konkursą naujo vadovo pareigoms užimti ir laukia paraiškų iki rugpjūčio 16 d.

 P. Vertelka INFOBALT vadovavo nuo 2015 m. gegužės, per šį laikotarpį asociacijos narių skaičius išaugo nuo 144 iki beveik 170.<br>D. Umbraso nuotr.
 P. Vertelka INFOBALT vadovavo nuo 2015 m. gegužės, per šį laikotarpį asociacijos narių skaičius išaugo nuo 144 iki beveik 170.<br>D. Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-31 12:11

„Labai vertinu patirtį bei žinias, kurias įgijau dirbdamas INFOBALT, ir esu dėkingas nariams už pasitikėjimą, glaudų bendradarbiavimą bei palaikymą. Per daugiau nei ketverius darbo metus kartu auginome šiuolaikišką organizaciją, o jos ekspertų įžvalgomis dalinomės su visais informacinių ir ryšių technologijų ekosistemos dalyviais, taip inicijuodami ar prisidėdami prie reikšmingų pasikeitimų“, – sako P.Vertelka.

Jis pažymi, kad per pastaruosius ketverius metus buvo išplėsta asociacijos veikla, itin plačią sprendimų teisę perduodant pagal sektoriaus aktualijas suformuotoms teminėms narių grupėms. Sėkmingai veikusių verslo aplinkos gerinimo, eksporto ir kibernetinio saugumo grupių sąrašą papildė grupės, dirbančios su duomenų centrų, „fintech“, ketvirtosios pramonės revoliucijos, švietimo ir žmogiškųjų išteklių temomis, taip pat klasteris „Digital Lithuania“. Asociacijos narių grupių skaičius šiuo metu siekia 11. Tuo metu asociacijos administracijos atsakomybės buvo sukoncentruotos į grupių ar valdybos lygmeniu suformuotų poreikių įgyvendinimą ar pozicijų atstovavimą į išorę.

Asociacija taip pat pradėjo rengti periodines skaitmeninės ekonomikos apžvalgas, kasmet rengė ir viešino IRT specialistų pasiūlos ir paklausos tyrimus, kartu su „WEF Global Shapers Vilnius Hub“ inicijavo mentorystės programą „Women Go Tech“.

„Pastaruosius ketverius metus vertiname kaip svarbius ir sėkmingus „Infobalt“ – P. Vertelkos įgyvendinti asociacijos veiklos pokyčiai leido jai aktyviai telkti sektoriaus bendruomenę, jos narių įžvalgas, operatyviai jomis dalintis ir taip tapti mums visiems aktualių diskusijų dalyve. Planuojame tolesnę asociacijos plėtrą, laukiame naujai prisijungiančių narių – nuo technologinių startuolių iki rinkos senbuvių. Taip pat toliau sieksime telkti sektoriaus ekspertus, žiniomis bei iniciatyvomis skatinti jo augimą ir taip prisidėti prie Lietuvos skaitmeninės ekonomikos plėtros“, – sako „Infobalt“ prezidentas Giedrius Markevičius.

Pasak jo, šiuo metu skelbiamas konkursas asociacijos „Infobalt“ direktoriaus pareigoms eiti. Tikimasi, kad naujasis vadovas išlaikys strateginę asociacijos veiklos kryptį – toliau tęs svarbių organizacinių pokyčių įgyvendinimą, užtikrins bendrą ir sklandų narių darbą, atstovaus skaitmeninės ekonomikos tematikai.

P. Vertelka INFOBALT vadovavo nuo 2015 m. gegužės, per šį laikotarpį asociacijos narių skaičius išaugo nuo 144 iki beveik 170. Darbus INFOBALT jis baigs rugpjūčio pabaigoje ir prisijungs prie kompanijos „Google“ viešosios politikos komandos Centrinėje ir Rytų Europoje.

Sprendimą dėl naujojo asociacijos direktoriaus paskyrimo priima „Infobalt“ valdyba. P. Vertelkai baigus darbus, kol bus išrinktas ir pareigas pradės eiti naujasis organizacijos vadovas, direktorės pareigas laikinai eis „Infobalt“ skaitmeninės politikos vadovė Rūta Šatrovaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.