Vilniaus „Siemens“ arena į išskirtinį vasaros sezono uždarymo vakarėlį kviečia žaidimų mėgėjus

Intensyvų ir renginių kupiną vasaros sezoną „Siemens“ arenoje uždarys žaidimų kultūros konvento „GameOn“ pirmą kartą rengiamas „Lan Party“. Išskirtinis žaidimų vakarėlis vyks rugpjūčio 23–25 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

„Lan Party“ (dar vadinamas LAN sueiga) ypatingas tuo, kad į tokius susibūrimus bendraminčiai atsineša savo kompiuterius arba konsoles ir žaidžia žaidimus prisijungę vietiniame LAN tinkle. <br>GameOn nuotr. 
„Lan Party“ (dar vadinamas LAN sueiga) ypatingas tuo, kad į tokius susibūrimus bendraminčiai atsineša savo kompiuterius arba konsoles ir žaidžia žaidimus prisijungę vietiniame LAN tinkle. <br>GameOn nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2019, 10:44 AM, atnaujinta Aug 9, 2019, 10:47 AM

„Lan Party“ (dar vadinamas LAN sueiga) ypatingas tuo, kad į tokius susibūrimus bendraminčiai atsineša savo kompiuterius arba konsoles ir žaidžia žaidimus prisijungę vietiniame LAN tinkle.

„Nuo 2013 metų LAN sueigos dydžio pasaulio rekordas yra 17403 į vieną tinklą sujungtų sistemų. Šis rekordas buvo užfiksuotas Švedijoje. Šiemet, matyt, nepretenduosime varžytis su „DreamHack“ festivaliu, tačiau ir Vilniuje vyksiančiame renginyje laukiame tūkstančių „geimerių“ ne tik iš Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių“, – sako „GameOn“ komunikacijos vadybininkė Aurelija Vaitkevičiūtė.

Be LAN sueigos, renginio lankytojų lauks Lietuvos žaidimų bendruomenių organizuojami turnyrai, kurių bus ypač daug – net 20. Kaip svarbiausi ir įdomiausi turnyrai išskiriami „Counter-Strike: Global Offensive“, „League of Legends“, „Hearthstone“, „TEKKEN 7“ ir PUBG.

Arenos erdvėse įrengtą specialią poilsio zoną užpildys konsoliniai žaidimai, kuriuos išbandyti galės ir „GameOn Lan Party“ dalyviai, ir žiūrovai. Nebus užmiršti ir „Dota 2“ esporto gerbėjai – renginio metu vyks svarbiausio „Dota 2“ turnyro „The International 2019“ žiūrėjimo vakarėlis.

Norintys atsipūsti nuo kompiuterinių žaidimų, galvas pamiklinti galės stalo žaidimų erdvėje. Galiausiai visų lauks renginio kulminacija – „Baltic Masters League of Legends“ didysis finalas, po kurio paaiškės komanda, atstovausianti Baltijos šalių regioną „European Masters“ turnyre.

„Pirmąjį savo žaidimų kultūros konventą „GameOn“ surengė „Siemens“ arenoje. Šiemet penktąjį gimtadienį minintys žaidimų kultūros puoselėtojai vėl grįžta į areną su naujo formato renginiu. Džiugu, kad lankytojams galime pasiūlyti vis daugiau skirtingų renginių. Šią vasarą „Siemens“ arenoje jų buvo ypač gausu“, – sako Vilniaus „Siemens“ Renginių skyriaus vadovė Eglė Gudauskienė.

Visą vasarą sostinės „Siemens“ arenoje vyko didžiųjų TV projektų filmavimai. Arenoje buvo filmuojami tokie projektai kaip „Šokių revoliucija“, „Lietuvos balsas“, „Lietuvos balsas. Senjorai“, „Lietuvos balsas. Vaikai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.