Laidoje #42 – apie įdomiausius bei netikėčiausius „IFA 2019“ eksponatus, lietuvius ir „Huawei“ ateitį

Trečiadienį Vokietijoje baigėsi viena didžiausių technologijos parodų pasaulyje, „IFA 2019“. Čia 160 000 kvadratinių metrų plote buvo įsikūrę 1800 buitinės elektronikos ir informacinių technologijų rinkos dalyvių, pristatinėjusių savo naujausius produktus. Viskas nuo kavamalių iki išmaniųjų telefonų, o pastarųjų gigantas „Huawei“ šioje parodoje net pristatė ir savo naujausią lustą „Kirin 990“.

 Laidoje #42 – apie įdomiausius bei netikėčiausius eksponatus, lietuvius ir „Huawei“ ateitį.
 Laidoje #42 – apie įdomiausius bei netikėčiausius eksponatus, lietuvius ir „Huawei“ ateitį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-11 14:22, atnaujinta 2019-09-11 14:28

Portalo Lrytas.lt Mokslo ir IT redaktorius Adomas Rutkauskas lankėsi šioje parodoje ir ketvirtadienį 12 val. laidoje „#42: Apie Gyvenimą, Visatą ir Viską“ pasakos apie netikėčiausius, garsiausius bei įdomiausius jos produktus. Kokie įspūdžiai išbandžius „Samsung Galaxy Fold“? O dviejų ekranų „LG G8X ThinQ“? Už ką lietuviai gavo IFA parodos apdovanojimą? Ką šioje parodoje pristatė ukrainiečiai? Kuo šiais laikais ypatinga gali būti drabužių spinta?

Taip pat, kadangi Lietuvoje yra nemažai vartotojų, turinčių „Huawei“ telefonus, laidos metu bus aptarti šios kompanijos vadovo Richardo Yu pasisakymai parodoje, iš jo interviu, duotų Europos žurnalistams. Kas laukia dabartinių „Huawei“ savininkų? Kokia ateitis laukia naujų kompanijos gaminamų modelių?

Apie tai – ir daug ką kita – ir bus kalbama artimiausioje laidoje kuri pagrindinėje portalo „Lrytas.lt“ „Facebook“ paskyroje bus transliuojama ketvirtadienį, nuo 12 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.