E. Muskas po neilgos pertraukos sugrįžo į tviterį

Elonas Muskas, kuris praėjusią savaitę sulaukė nemažai dėmesio pasitraukęs iš „Twitter“, dabar vėl sugrįžo į šią socialinę platformą – bet nepateikė beveik jokių paaiškinimų, kodėl paskelbė pasitraukęs arba kodėl sugrįžo.

 Elonas Muskas, kuris praėjusią savaitę sulaukė nemažai dėmesio pasitraukęs iš „Twitter“, dabar vėl sugrįžo į šią socialinę platformą – bet nepateikė beveik jokių paaiškinimų, kodėl paskelbė pasitraukęs arba kodėl sugrįžo.<br> AFP / Scanpix nuotr.
 Elonas Muskas, kuris praėjusią savaitę sulaukė nemažai dėmesio pasitraukęs iš „Twitter“, dabar vėl sugrįžo į šią socialinę platformą – bet nepateikė beveik jokių paaiškinimų, kodėl paskelbė pasitraukęs arba kodėl sugrįžo.<br> AFP / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-06 13:30, atnaujinta 2019-11-06 13:41

Elektromobilių gamybos milžinės „Tesla“ ir privačios kosmoso kompanijos „SpaceX“ vadovas vėlai pirmadienį per tviterį pasveikino komandą, vykdančią erdvėlaivio „Dragon“ bandymus.

„SpaceX“ komanda atliko [erdvėlaiviui] „Crew Dragon“ [skirtų] patobulintų parašiutų „Mark 3“ 13 sėkmingų bandymų iš eilės, – rašė E. Muskas. – Naujausias bandymas parodė šios parašiutų sistemos pajėgumą saugiai nutupdyti erdvėlaivį mažai tikėtinu vieno iš keturių pagrindinių parašiutų neišsiskleidimo atveju.“

Praėjusį penktadienį E. Muskas paskelbė žinučių, iš kurių buvo galima spręsti, kad jis nusprendė atsijungti nuo „Twitter“ ir galbūt pereina prie populiarios naujienų ir diskusijų platformos „Reddit“.

„Nesu tikras, kas gera iš „Twitter“, – E.Muskas parašė vienoje iš virtinės per trumpą laiką paskelbtų žinučių jo tviterio paskyroje, turinčioje daugiau kaip 29 mln. sekėjų.

„Reddit“ tebeatrodo geras, – pridūrė jis. – Atsijungiu.“

E. Muskas plačiau nekomentavo, kodėl pasitraukė iš tviterio ir kodėl į jį sugrįžo.

Neseniai spalvingo būdo verslininkas dėl savo įpročio rašinėti žinutes pateko į keblią padėtį, kai JAV Vertybinių popierių ir biržos komisija (SEC) apkaltino jį klaidinus „Tesla“ investuotojus šioje platformoje.

Galiausiai SEC įpareigojo E. Muską atsistatydinti iš „Tesla“ valdybos pirmininko pareigų ir sumokėti 20 mln. dolerių baudą.

Be to, E. Muskui Los Andžele buvo iškelta byla dėl šmeižto; ieškinį pateikė vyras, padėjęs praeitais metais išgelbėti 12 berniukų, įstrigusių viename vandens užlietame Tailando urve.

„Tesla“ vadovas šį britų speleologą savo „Twitter“ žinutėje buvo pavadinęs „pedo vaikinu“, tarp jųdviejų kilus aštriam viešam ginčui, kai E. Muskas nuvyko į Tailandą ir pasisiūlė prisidėti prie gelbėjimo pastangų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.