Virš miesto užfiksavo keistą objektą – niekas nežino, kas tai

Praėję metai neatpažintų skraidančių objektų (NSO) ir ateivių medžiotojams buvo išties sėkmingi. Visų pirma JAV išslaptino dokumentus, kuriuos kalbama apie šalies kariuomenės užfiksuotus NSO, taip pat 13 dieną, penktadienį, Lesteryje (Didžioji Britanija) žmonės danguje išvydo „liepsnojantį“ objektą, kuris, pasirodo, buvo BBC radijo reklama.

Čia yra matomas cigaro formos objektas sklandantis virš Finikso Skai Harboro tarptautinio oro uosto Arizonoje.  <br>Disclose Screen vaizdo įrašo stop kadras.  
Čia yra matomas cigaro formos objektas sklandantis virš Finikso Skai Harboro tarptautinio oro uosto Arizonoje.  <br>Disclose Screen vaizdo įrašo stop kadras.  
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-03 08:15, atnaujinta 2020-01-03 23:01

Žinoma, reikia nepamiršti ir nevykusio mėginimo patekti į „51 zoną“ tam, kad išsiaiškinti ar tikrai JAV ten slepia ateivius ir jų Žemėje sudužusius laivus. Bet 2019 metams einant į pabaigą, buvo užfiksuota ir dar daugiau įvairiausių objektų skrajojančių danguje. Štai kol mes visi džiaugėmės skaniu maistu ir dovanomis, sąmokslo teoretikai karštai diskutavo apie 14 minučių vaizdo įrašą nufilmuotą gruodžio 28 dieną.

Čia yra matomas cigaro formos objektas sklandantis virš Finikso Skai Harboro tarptautinio oro uosto Arizonoje. Vaizdo įrašas buvo patalpintas „Disclose Screen“ „Youtube“ kanale ir gana greitai susilaukė dėmesio. Žmonės komentaruose ėmė spėlioti kas tai galėtų būti. Didžioji dalis manė, kad tai greičiausiai yra per toli nuklydęs dirižablis.

„Tikrai galima sakyti, kad tai dirižablis. Sustabdžius vaizdo įrašą net gi įmanoma įžiūrėti kvadratinį ekraną ir stabilizatorius. Be to, sidabrinė ar pilka objekto spalva taip pat atitinka dirižablio spalvą. Skrenda kaip dirižablis, atrodo kaip dirižablis, yra netoli angaro, kuriame laikomi dirižabliai, bet vien dėl to visi sakys, kad tai nėra dirižablis“, – komentaruose rašė Ivan G.

Didelis dėmesys ateiviams

Susidomėjimas NSO ir ateiviais tikrai išsaugo praėjusiais metais, todėl nereikėtų tikėtis, kad tokių naujienų išvengsime ir šiais metais.

„Paaiškinti tokį didelį susidomėjimą NSO yra sunkiau nei tariamai jį užfiksuoti“, – sakė istorijos profesorius Gregas Eghigianas.

„Pačią susidomėjimo ateiviais pradžią galima paaiškinti Šaltuoju karu. Tuo metu žmonės bijojo, kad Žemę gali užpulti ateiviai, nors iš tikrųjų ore tvyrojo baimė dėl atominio karo, galinčio kilti tarp stiprių valstybių. Žinoma, tokia ateivių užpuolimo baimė daugiausia sklandė tarp menką išsilavinimą turinčių žmonių, kurie nelabai suprato kas yra ta atominė bomba ir kaip ji veikia“, – pridėjo istorikas.

Tyrimai šio dešimtmečio pradžioje parodė, kad tie žmonės, kurie dažniausia praneša apie pastebėtą NSO, yra baltieji vyrai gaunantys mažesnį nei vidutinį atlyginimą ir neturintys aukštojo išsilavinimo. Tuo tarpu 1980 metais atlikta apklausa parodė, kad didelė dalis žmonių vis dėl to į pranešimus apie NSO žiūri skeptiškai ir netiki, kad tie objektai tikrai yra iš kosmoso.

Žinoma, augant susidomėjimui šia tema atsiranda ir daugiau žmonių iš įvairių sričių, todėl taip seniai atliktas apklausas ir tyrimus būtų galima vadinti nebeaktualiais ir pasenusiais. Šiandien galime rasti tų, kurie pilnai tiki, kad kiekvienas užfiksuotas NSO yra ateivių laivas, taip pat tų, kuriems NSO paieška ir vaizdo įrašų studijavimas yra savotiškas laisvalaikio praleidimo būdas. Na, be abejonė yra ir visiški skeptikai, kurių hobis yra paneigti kiekvieną ateivių entuziastų teoriją arba iššifruoti ją kaip kokią dėlionę.

Kol kas aišku tik viena, 2020 metais tikrai išvysime dar daugiau įvairiausių vaizdo įrašų, kuriuos žiūrėdami galėsime diskutuoti ką gi juose matome.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.