Nuo įsimylėti padedančių klausimų iki pasimatymo idėjų: 5 išmanūs patarimai poroms

Šiandien, vasario 14-ąją, minima Valentino, kitaip dar vadinama įsimylėjėlių arba meilės, diena. Šia proga technologijų ekspertai pataria, kaip poros, pasitelkusios išmanųjį, gali pagyvinti santykius ir susikurti šventišką romantiką.

Vasario 14-ąją minima Valentino, kitaip dar vadinama įsimylėjėlių arba meilės, diena. Šia proga technologijų ekspertai pataria, kaip poros, pasitelkusios išmanųjį, gali pagyvinti santykius ir susikurti šventišką romantiką. <br> 123RF nuotr.
Vasario 14-ąją minima Valentino, kitaip dar vadinama įsimylėjėlių arba meilės, diena. Šia proga technologijų ekspertai pataria, kaip poros, pasitelkusios išmanųjį, gali pagyvinti santykius ir susikurti šventišką romantiką. <br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2020, 11:57 AM, atnaujinta Feb 14, 2020, 2:35 PM

Jūsų dėmesiui – „Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas Arnoldas Lukošius pristato 5 išmanius patarimus, padėsiančius pradžiuginti savo antrąją pusę ir sustiprinti tarpusavio santykius.

1. Pasimatymų idėjos

Dar neturite plano, ką veiksite per Valentino dieną? Jums gali padėti įsimylėjėlių pamėgta išmanioji programėlė „Prime Trip – Lovely Date Ideas“, kurioje rasite daugybę pasiūlymų įsimintiniems pasimatymams su savo antrąja puse.

Programėle naudotis labai paprasta – tereikia pasirinkti, kuriuo paros metu ir kur (viduje ar lauke) norite pramogauti, o aplikacija pateiks įvairių idėjų sąrašą. Pasimatymų pasirinkimas išties gausus: nuo pabėgimo kambarių, vaflių kepimo, šokių pamokų, fotosesijų ar slidinėjimo iki paskutinės minutės kelionės planavimo kartu.

Android | iOS

2. 36 meilės klausimai

Ar esate girdėję apie 36 specialius klausimus, kurie turėtų padėti įsimylėti arba sustiprinti meilę? Valentino diena – puiki proga išbandyti šį psichologo Arthuro Arono sukurtą ir „The New York Times“ aprašytą meilės pratimą.

Kaip tai veikia? Apsilankykite šioje internetinėje svetainėje: 36questionsinlove.com, susėskite su savo partneriu vienas priešais kitą ir skaitydami balsu užduokite pateiktus klausimus. Jie itin asmeniški, todėl veikia tik tuo atveju, jei abu pašnekovai sutinka būti atviri. Tiesa, klausimai yra užrašyti anglų kalba. Atsakius į juos visus, pateikiama dar viena užduotis – 4 minutes visiškoje tyloje žiūrėti vienas kitam į akis.

3. Privatus susirašinėjimas

Jei su savo antrąja puse dažnai bendraujate internetu, išbandykite specialiai poroms skirtą susirašinėjimo programėlę „Between“.

Šioje aplikacijoje rasite daug romantiškų jaustukų, lipdukų ir animuotų paveikslėlių tarpusavio susirašinėjimui. Be to, čia galėsite dalintis bendrais tvarkaraščiais, pasižymėti ypatingas draugystės datas, o visą bendravimą apsaugosite atskiru programėlės slaptažodžiu.

Android | iOS

4. Asmeninis santykių asistentas

Ar savo poros santykiuose pasigedote romantikos? Tuomet išbandykite populiaraus amerikiečių rašytojo knygos „5 meilės kalbos“ pagrindu sukurtą išmaniąją aplikaciją „Love Nudge“.

Autorius remiasi teorija, kad meilę kiekvienas suvokia skirtingai, pavyzdžiui: vienam geriausia jos išraiška yra komplimentai ir ilgi pokalbiai, kitam – bendras laisvalaikis, o trečiam – už jį nudirbti namų ruošos darbai. Programėlė padeda partneriams suprasti vienas kito norus, primena juos pildyti ir taip kasdien džiuginti, o taip pat – seka santykių tobulėjimo progresą.

AndroidiOS

5. Skaičiuojantiems meilę

Švęsti meilę galima ne tik per Valentino dieną – juk ypatingų progų ir sukakčių netrūksta kiekvienos poros gyvenime. Joms atsiminti buvo sukurta speciali išmanioji programėlė „The Couple (Days in Love)“.

Ja naudotis labai paprasta – įveskite savo pažinties dieną, o programėlė suskaičiuos, kiek dienų jau esate kartu ir primins apie svarbias jūsų sukaktis. Be to, aplikaciją galite personalizuoti: pakeisti užsklandos foną, įkelti savo ir savo antrosios pusės nuotraukas ir pasirinkti patinkantį stilizuotų širdelių dizainą.

Android.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.