Laukiantiems „Cyberpunk 2077“ – prastos naujienos

„Cyberpunk 2077“ žaidimo išleidimas vėl atidėtas. Dabar žaidimo teks laukti iki lapkričio 19 dienos. „CD Project Red“ paaiškinimas yra paprastas – žaidimas bus išleistas tada, kai jis bus pabaigtas.

 Žaidimo teks laukti iki lapkričio 19 dienos.<br> CD Projekt RED iliustr.
 Žaidimo teks laukti iki lapkričio 19 dienos.<br> CD Projekt RED iliustr.
Kūrėjų pranešimas.<br> CD Projekt RED iliustr.
Kūrėjų pranešimas.<br> CD Projekt RED iliustr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lukas Snarskis

Jun 19, 2020, 2:20 PM

Ketvirtadienį taip pat vyko konferencinis „CD Project Red“ skambutis. Jo metu buvo užsiminta, kad „Cyberpunk 2077“ žaidimas nuo pirmos dienos bus suderinamas su visomis konsolėmis, įskaitant ir naujos kartos „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X“. Šis pareiškimas gali sukelti naują gandų bangą – ir turėtų reikšti, kad naujos kartos žaidimų konsolės bus išleidžiamos iki lapkričio 19 dienos.

„CD Project Red“ taip pat pareiškė, kad „Cyberpunk 2077“ grafika su PS5 ir XSX geriau atrodys nuo pat pirmos dienos – lyginant su praėjusios kartos konsolėmis. Didelis „Cyberpunk 2077“ žaidimo atnaujinimas yra suplanuotas 2021 metais, jį nusipirkusieji žaidimą gaus nemokamai.

Kiek anksčiau Varšuvoje vykusio renginio metu vienas iš „Cyberpunk 2077“ kūrėjų atskleidė keletą detalių apie žaidimą. Pasak „CD Project Red“, „Cyberpunk 2077“ pagrindinė istorija bus kiek trumpesnė nei „Witcher 3“ žaidime. Jau ir taip aišku, kad „Cyberpunk 2077“ turės antrines užduotis (angl. side quest), bet jos bus sukurtos kiek kitaip. Žaidime pagrindinė istorija persipins su antrinėmis užduotimis – ir dėl to pasirinkimai pagrindinėje istorijoje turės įtaką antrinėms užduotims, ir atvirkščiai. Tad visas žaidimo pasaulis bus dar interaktyvesnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.