Danas Strömbergas tampa „Telia“ regiono Lietuvoje, Estijoje ir Danijoje vadovu

„Telia Lietuvos“ vadovas Danas Strömbergas paskirtas „Telia Company“ viceprezidentu ir nuo rugpjūčio mėnesio bus atsakingas ir už „Telia“ verslus Lietuvoje, Estijoje ir Danijoje. Apie tokį sprendimą pirmadienį paskelbė „Telia Company“ prezidentė Allison Kirkby.

 „Telia Lietuvos“ vadovas Danas Strömbergas paskirtas „Telia Company“ viceprezidentu ir nuo rugpjūčio mėnesio bus atsakingas ir už „Telia“ verslus Lietuvoje, Estijoje ir Danijoje.<br>D. Umbraso nuotr.
 „Telia Lietuvos“ vadovas Danas Strömbergas paskirtas „Telia Company“ viceprezidentu ir nuo rugpjūčio mėnesio bus atsakingas ir už „Telia“ verslus Lietuvoje, Estijoje ir Danijoje.<br>D. Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2020, 2:54 PM

„Esu dėkingas už išreikštą pasitikėjimą ir nekantrauju imtis naujųjų pareigų. Esu vadovavęs tiek Lietuvos, tiek Estijos, tiek Danijos kompanijoms, taigi puikiai pažįstu visų šalių rinkas, klientus ir darbuotojus, o jie pažįsta mane. Tikiu, kad dirbdami kartu galėsime pasiekti dar didesnę sinergiją, kuri atneš naudos mūsų paslaugomis besinaudojantiems žmonėms“, – sako D. Strömbergas. Tuo pačiu jis toliau lieka „Telia Lietuvos“ vadovu.

Be D. Strömbergo, prie visos „Telia“ grupės vadovų komandos šių metų ketvirtą ketvirtį taip pat prisijungs Markus Messereris, šiuo metu vadovaujantis IT kompanijai „Alltron AG“, ir Rachel Samrén iš telekomunikacijų ir žiniasklaidos kompanijos „Millicom“.

„Mums ruošiantis atnaujinti „Telia“ tikslus ir strategiją, džiaugiuosi, kad prie grupės vadovų komandos prisijungs Markus, Rachel ir Danas. Visi jie yra patyrę, išskirtiniai lyderiai, kurie puikiai atspindės „Telia“ vertybes, kartu atsinešdami savo plačias žinias ir patirtį tiek mūsų rinkoje, tiek už jos ribų“, – sako A. Kirkby.

Naujieji vadovai pakeis tris „Telia Company“ viceprezidentus, kurie palieka kompaniją: nuo birželio 30 d. Ingridą Stenmark ir Åsa Jamal, o nuo rugpjūčio 1 d. – Emilį Nilssoną. Pastarasis yra „Telia Lietuvos“ valdybos pirmininkas. Metų pabaigoje iš „Telia Company“ taip pat pasitrauks Peteris Borsosas.

Danas Strömbergas „Telia Lietuvai“ vadovauja nuo 2018 metų liepos. Prieš tai (2016–2018 m.) jis ėjo „Telia Eesti“ vadovo pareigas, dar anksčiau (2013–2015 m.) jis vadovavo „Omnitel“ Lietuvoje, o 2009-2012 m. buvo „Telia“ plačiajuosčio ryšio verslo Danijoje vadovas. Per 27 metus „Telia Company“ bendrovėje dirbdamas vadovaujamą darbą jis sukaupė didžiulę mobiliojo, plačiajuosčio ryšio ir IT patirtį bei verslo žinias iš įvairių rinkų. Danas Strömbergas taip pat yra Latvijos telekomunikacijų įmonės „Tet SIA“ stebėtojų tarybos pirmininko pavaduotojas ir asociacijos „Investors’ Forum“ valdybos narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.