Puikios naujienos žaidėjams: prasidėjo įspūdingas išpardavimas Didelės galimybės sutaupyti

Vasara daugumai asocijuojasi su geru oru, saule, paplūdimiu ar linksmybės. Tuo pačiu, vasara yra puikus metas, kai galima įsigyti naują žaidimą – nes dauguma platformų būtent šiuo sezonu siūlo įvairiausias akcijas ar išpardavimus. Ne išimtis yra ir „Steam“ platforma.

 Visi norintys įsigyti vieną ar kitą žaidimą už žemesnę nei įprastą kainą turėtų ilgai nedelsti.<br> 123rf nuotr.
 Visi norintys įsigyti vieną ar kitą žaidimą už žemesnę nei įprastą kainą turėtų ilgai nedelsti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2020, 7:29 PM

Visi norintys įsigyti vieną ar kitą žaidimą už žemesnę nei įprastą kainą turėtų ilgai nedelsti. Skelbiama, kad vasaros išpardavimas „Steam“ platformoje vyks iki liepos 9 dienos, todėl Jūs turite maždaug dvi savaites tam, jog atsinaujintumėte savo žaidimų kolekciją arba įsigytumėte tai, ką jau seniai norėjote išbandyti. Išpardavimą galima rasti čia.

Tarp išparduodamų žaidimų rasime ir tokius pavadinimus kaip „Doom“, „Red Dead Redemption II“, „Half-Life: Alyx“ ar „Assasin‘s Creed Odyssey“. „Steam“ viso šio periodo metu taikys nuolaidas iki 80 proc., todėl tai išties puiki proga sutaupyti. Verta paminėti, jog nuolaidos taikomos ir kai kurioms žaidimų serijoms.

Vasaros išpardavimo metu taip vyksta ir suvenyrų medžioklė. Žaidėjai už „Steam“ taškus gali gauti kitokią profilio aplinką, animuotus lipdukus, pokalbių efektus, avatarus ir dar daugiau. Kai kurie priedai žaidėjams yra duodami nemokamai, o kitus teks pirkti už „Steam“ taškus. Žaidėjai taip pat galės gauti papildomą 5 JAV dolerių nuolaidą, perkant žaidimą už 30 JAV dolerių ir daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.