Atostogų sezonas nesumažino lrytas.lt skaitytojų aktyvumo: jų – daugiau nei milijonas

Remiantis interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ duomenimis, liepos mėnesį naujienų portale lrytas.lt realių vartotojų skaičius viršijo milijoną, o pagal vidutinį praleidžiamą lankytojo laiką portaluose ir puslapių peržiūras įsitvirtino antroje geriausioje pozicijoje tarp visų Lietuvos interneto portalų.

Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2020-08-07 17:34, atnaujinta 2020-08-07 18:51

Praėjusį mėnesį portale iš viso apsilankė 1 074 615 realių vartotojų (angl. Real Users). Pagal šią statistiką pirmoje vietoje išlieka portalas Delfi.lt (1,367 mln.), antroje vietoje – 15min.lt (1,304 mln.).

Pastarąjį mėnesį puslapių peržiūros portale augo visuose įrenginiuose: mobiliuosiuose ir kompiuteriuose. Lrytas.lt su daugiau kaip 167 mln. užtikrintai yra antras, pirmauja portalas Delfi.lt (225 mln.), o trečioje vietoje – 15min.lt (128 mln.).

Lrytas.lt gali pasigirti stipria antra pozicija pagal kitą labai svarbų kokybinį rodiklį – vidutinį praleidžiamą lankytojo laiką portaluose (angl. Average time spent per user). Liepą vienas vartotojas portalą vidutiniškai skaitė 2 valandas ir 4 minutes. Delfi.lt vidutiniškai skaitė 3 valandas ir 29 minutes, 15min.lt – 1 valandą ir 46 minutes.

Vertinant praleistą laiko dalį visame internete (angl. Time share) liepos mėnesį interneto vartotojai portalui lrytas.lt skyrė 13,99 proc. , 15min.lt – 14,53 proc., Delfi.lt – 29,92 proc.

Tuo tarpu, pagal praleisto laiko dalį naršant kompiuteriu, lrytas.lt yra antroje vietoje su 14,52 proc.

„Nors atostogų metas įsibėgėja, portalo lrytas.lt komandai – pats darbymetis. Lietuvoje ir pasaulyje netrūksta įvykių ir labai svarbių naujienų, o mes bet kuriuo metu pasiruošę jas pateikti savo skaitytojams. To ir rezultatą matome – mūsų žurnalistų darbas neliko nepastebėtas. Artėjant rudens sezonui aktualijų, susijusių ir su koronavirusu, ir su naujais mokslo metais tik daugės, o mes pasiruošę jas perteikti mūsų skaitytojams“, – sakė portalo lrytas.lt redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Prasidėjus paskutiniam vasaros mėnesiui, lrytas.lt startavo su projektais „Mano sodyba“, kuriame kviečia skaitytojus siųsti savo išpuoselėto kiemo ar sodybos nuotraukas ir jų sukurtą grožį parodyti ne tik kaimynams ar artimiesiems.

Be to, „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupė jau ketvirtus metus plėtoja projektą „Verslo genas" – straipsniuose ir vaizdo reportažuose pristatomas jaunas verslas ir ambicingi jo kūrėjai, kurie Lietuvoje drąsiai įgyvendina savo sumanymus. Šiemet projektas atnaujino savo formatą ir kviečia jauno verslo atstovus teikti kandidatūrą, dalyvauti „Verslo geno“ rinkimuose ir turėti galimybę perduoti žinią visuomenei apie save ir vykdomą veiklą.

Skaityti, matyti bei klausyti visą portalo turinį galite ir per atsinaujinusią mobiliąją programėlę, kuri pasižymi didesniu funkcionalumu, stabilumu ir dar patogesniu naudojimu bet kurioje vietoje.

Atsisiųsti atnaujintą programėlės versiją į savo išmanųjį įrenginį galite iš „Google Play“ arba „App Store“. Naujienas sužinokite pirmieji!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.