Sukūrė interaktyvių kelionių planavimo žemėlapį

Europos oro linijų bendrovė „Wizz Air“ sukūrė naują ir nuolat atnaujinamą interneto svetainės paieškos įrankį – kelionių planavimo žemėlapį. Šis įrankis keleiviams padės nustatyti, į kurias „Wizz Air“ tinklo vietas jie gali skristi šiuo metu, o taip pat praneš apie apribojimus, susijusius su COVID-19 pandemija, tose vietose.

 Europos oro linijų bendrovė sukūrė naują ir nuolat atnaujinamą interneto svetainės paieškos įrankį – kelionių planavimo žemėlapį.<br> 123rf nuotr.
 Europos oro linijų bendrovė sukūrė naują ir nuolat atnaujinamą interneto svetainės paieškos įrankį – kelionių planavimo žemėlapį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-24 08:51

Bendrovės kelionių planavimo žemėlapis veikia su spalvų reikšmių sistema. Norėdami pasinaudoti žemėlapiu keleiviai turi paspausti ant juos dominančio išvykimo oro uosto ir tada pasirinkti iš visų galimų lokacijų bendrovės tinkle. Šalys ir oro uostai pažymėti atitinkamomis spalvomis pagal tai, kokie ribojimai juose taikomi: žalia spalva reiškia, kad nėra jokių apribojimų patekti į šalį oro transportu, geltona reiškia, kad taikomi daliniai apribojimai (bandymas / karantinas / gyvenamoji vieta) norint patekti į šalį oru, raudona spalva reiškia, kad į šias šalis draudžiama arba iš dalies draudžiama patekti oro transportu.

Norėdami sužinoti daugiau apie kelionių ribojimus keleiviai gali spustelėti ant konkrečių maršrutų ir patekti į pasirinktos šalies kelionių informacijos puslapius, kuriuose pateikiamos nuorodos į vietos valdžios interneto svetaines, naudingus kelionių puslapius ir į visas privalomas užpildyti formas prieš atvykstant. Kelionių planavimo žemėlapis atnaujinamas kasdien 18.00 val. vidurio Europos laiku (19 val. Lietuvos laiku).

Oro linijos taip pat primena keleiviams apie „Wizz Flex“ paslaugą, kuri pasikeitus aplinkybėms, norimai kelionės datai ar kelionės tikslui, leidžia iš naujo pateikti užsakymą į bet kurį kitą pasirinktą bendrovės skrydį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.