„Nokia“ pasirašė šimtą 5G įrangos tiekimo sutarčių

Suomijos telekomunikacijų įrangos gamintoja „Nokia Corp.“ per trečiąjį šių metų ketvirtį pasirašė 17 komercinių susitarimų dėl naujos 5G kartos mobiliųjų tinklų sprendimų tiekimo, sakoma bendrovės pranešime spaudai.

Suomijos telekomunikacijų įrangos gamintoja „Nokia Corp.“ per trečiąjį šių metų ketvirtį pasirašė 17 komercinių susitarimų dėl naujos 5G kartos mobiliųjų tinklų sprendimų tiekimo.<br>123rf nuotr.
Suomijos telekomunikacijų įrangos gamintoja „Nokia Corp.“ per trečiąjį šių metų ketvirtį pasirašė 17 komercinių susitarimų dėl naujos 5G kartos mobiliųjų tinklų sprendimų tiekimo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2020, 12:08 PM

Bendras tokių sutarčių skaičius išaugo iki 100. Visų sutarčių su klientais 5G srityje skaičius nuo pasirašytų sutarčių iki mokamų bandymų pasiekė 160, tvirtina „Nokia“.

„Nokia“ teigia veikianti visose pirmaujančiose 5G rinkose, turinti sutartis su keturiais didžiausiais judriojo ryšio operatoriais Jungtinėse Valstijose, taip pat su trimis pirmaujančiais operatoriais Japonijoje ir Pietų Korėjoje.

Vien tik per pastarąsias dvi savaites „Nokia“ pasirašė sutartis su Jungtinės Karalystės telekomunikacijų operatoriumi BT“ ir Suomijos „Elisa“.

Verslo klientai sudaro apie 12 proc. „Nokia“ 5G sandorių, įskaitant neseniai pasirašytas sutartis su „Deutsche Bahn“, „Toyota Production Engineering“ ir „Sandvik“. Be to, „Nokia“ turi 180 užsakovų dėl privačių belaidžių tinklų, kurių daugelis pereis prie 5G technologijos, teigiama „Nokia“ pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.