„Bitė“ turi planų teikti ryšių paslaugas Estijoje

Telekomunikacijų ir žiniasklaidos grupė Baltijos šalyse – „Bitės grupė“ – turi planų žengti ir į Estijos ryšių rinką. Estijoje „Bitė“ jau teikia televizijos paslaugas, o ateityje vartotojams planuoja pasiūlyti fiksuoto, mobiliojo interneto ir kitas paslaugas. Į Estijos ryšių rinką „Bitė“ galės žengti tik jei Estijos dažnių aukcione atsiras vietos skirstant 5G ryšio licencijas.

 Telekomunikacijų ir žiniasklaidos grupė Baltijos šalyse – „Bitės grupė“ – turi planų žengti ir į Estijos ryšių rinką.<br> „Bitės“ nuotr.
 Telekomunikacijų ir žiniasklaidos grupė Baltijos šalyse – „Bitės grupė“ – turi planų žengti ir į Estijos ryšių rinką.<br> „Bitės“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2021, 8:54 AM

„Planuojame Estijoje teikti ne tik svarbiausias – fiksuoto interneto ir mobiliojo ryšio, bet ir kitas paslaugas. Pritaikę ilgametę Lietuvoje ir Latvijoje įgytą patirtį vartotojams galėtume pasiūlyti visą paslaugų paketą iš vienų rankų – neriboto interneto, išmaniosios televizijos „Go3“ ir platų įvairių išmaniųjų įrenginių pasirinkimą“, – paaiškina „Bitės grupės“ generalinis direktorius Nikita Sergienko.

Pasak vadovo, „gavusi 5G ryšio licenciją Estijoje, „Bitė“ taip pat svarstytų galimybę investuoti į šalies plačiajuosčio ryšio telekomunikacijų bendroves per įsigijimus.“

5G ryšio dažnių aukcioną Estijoje planuojama paskelbti šių metų balandį.

Šalies ekonomikai naujo žaidėjo atsiradimas reikštų papildomas investicijas, naujas darbo vietas ir didesnę konkurenciją.

Šiuo metu „Bitės grupė“, kurią valdo JAV investicinė bendrovė „Providence Equity Partners“, turi apie 3 mln. klientų ir 3 tūkst. darbuotojų Baltijos šalyse. „Bitės grupei“ taip pat priklauso ir „TV3“ televizija bei vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“, veikianti ir Estijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.