Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriai tiesia pagalbos ranką Baltarusijos investuotojams

„Tele2“ prisideda prie valstybės siekio padėti verslams iš trečiųjų šalių lengviau kurtis Lietuvoje. Operatorius investuotojams iš Baltarusijos mobiliojo ryšio paslaugas pirmąjį pusmetį teiks nemokamai.

 „Tele2“ prisideda prie valstybės siekio padėti verslams iš trečiųjų šalių lengviau kurtis Lietuvoje. Operatorius investuotojams iš Baltarusijos mobiliojo ryšio paslaugas pirmąjį pusmetį teiks nemokamai.<br> 123rf nuotr.
 „Tele2“ prisideda prie valstybės siekio padėti verslams iš trečiųjų šalių lengviau kurtis Lietuvoje. Operatorius investuotojams iš Baltarusijos mobiliojo ryšio paslaugas pirmąjį pusmetį teiks nemokamai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2021, 12:09 PM, atnaujinta Jun 10, 2021, 3:30 PM

„Investicijų ir talentų iš kitų šalių pritraukimas – strateginė kryptis, svarbi visai šalies ekonomikai. Suprasdami verslo iššūkius ir kaip sudėtinga perkelti veiklą į kitą šalį, norime padėti įmonėms lengviau žengti pirmuosius žingsnius Lietuvoje“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims Petras Masiulis.

Lietuvoje įsisteigę verslai iš Baltarusijos pirmus 6 mėnesius operatoriaus išmaniaisiais ryšio paslaugų planais galės naudotis nemokamai. Pasiūlymas galios visiems įmonės darbuotojų pasirinktiems išmaniems planams.

Pasibaigus numatytam laikotarpiui įmonėms liks galioti sudarant sutartį su operatoriumi pasirinktų paslaugų planų kainos. Pasiūlymas galioja pasirašius 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį.

Padeda ir „Bitė“

Tuo tarpu Baltarusijos bendroves kurtis Lietuvoje dar pernai pakvietė ir „Bitė“, teigia įmonės korporatyvinės komunikacijos vadovas Jaunius Špakauskas. „Visoms veiklą į Lietuvą perkeliančioms sektoriaus bendrovėms 3 mėnesius nemokamai teikiame ryšio paslaugas", – sakė jis.

Jis pasakojo, kad pasiūlymu pasinaudojo ne viena Baltarusijos bendrovė, todėl įmonė džiaugiasi, jog tokiu būdu padėjo kaimyninės šalies darbuotojams lengviau įsikurti mūsų šalyje.

„Džiaugiamės ir tuo, kad daugiau Lietuvos bendrovių seka įkvepiančiu pavyzdžiu bei kviečiame ir kitų sektorių atstovus aktyviau teikti paramą veiklą iš Baltarusijos į mūsų šalį perkeliančias bendroves", – teigė įmonės atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.