„Xiaomi Roidmi Eve Plus“ – savaime išsivalantis robotas siurblys, kuris sterilizuoja ir šiukšles

Pastaruosius kelerius metus robotų siurblių paklausa ir pasiūla sparčiai augo. Robotai siurbliai, kurie automatiškai pašalina šiukšles specialiose stotelėse greitai pavergė vartotojų širdis. Nesukti galvos dėl dulkių kaupyklos, arba kitaip tariant – šalinimo stotelės, valymo iki dviejų mėnesių – tapo vienu didžiausių robotų siurblių privalumų.

Siurbiant naudojama 2700 pa siurbimo galia, todėl galima lengvai surinkti visas ant grindų nugulusias dulkeles ir šiukšeles.<br>Partnerio nuotr.
Siurbiant naudojama 2700 pa siurbimo galia, todėl galima lengvai surinkti visas ant grindų nugulusias dulkeles ir šiukšeles.<br>Partnerio nuotr.
Išmanusis robotas siurblys su 379 mm trumpu galiniu šalinimo kanalu, 900 W galingu varikliu ir 23 000 pa siurbimo galia.<br>Partnerio nuotr.
Išmanusis robotas siurblys su 379 mm trumpu galiniu šalinimo kanalu, 900 W galingu varikliu ir 23 000 pa siurbimo galia.<br>Partnerio nuotr.
„Xiaomi Roidmi“ kūrėjų komanda sukūrė pirmąją roboto siurblio šalinimo stotelę su įmontuotu „dezodoruojančiu dalelių generatoriumi“.<br>Partnerio nuotr.
„Xiaomi Roidmi“ kūrėjų komanda sukūrė pirmąją roboto siurblio šalinimo stotelę su įmontuotu „dezodoruojančiu dalelių generatoriumi“.<br>Partnerio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 31, 2021, 10:00 AM

Tačiau kuo ilgiau dulkės, įvairūs trupiniai, plaukai kaupykloje kaupiami, tuo didesnė tikimybė, kad tokioje terpėje ims daugintis mikrobai. Ilgainiui roboto siurblio dulkių kaupykla gali pradėti kenkti sveikatai. O tam ypač jautrūs vaikai ir vyresnio amžiaus žmonės.

Naujasis „Xiaomi Roidmi Eve Plus“ dabar siūlo tiesioginį sprendimą šiai problemai. Nors daugelis prekės ženklų šį punktą praleido, „Xiaomi Roidmi“ kūrėjų komanda akcentuoja, kad sterilizavimo funkcija vadinamosiose robotų siurblių šalinimo stotelėse gali būti svarbesnė net už siurblio valymo galią ir savaiminio išsivalymo funkciją.

Jokių rūpesčių namuose nekeliantis robotas siurblys būtent ir turėtų ne tik kokybiškai siurbti grindis, automatiškai išsivalyti, bet ir sterilizuoti tai, kas yra sukaupta šalinimo stotelėje.

Atsižvelgdama į šią idėją, „Xiaomi Roidmi“ kūrėjų komanda sukūrė pirmąją roboto siurblio šalinimo stotelę su įmontuotu „dezodoruojančiu dalelių generatoriumi“. Tai reiškia, kad po atliekų šalinimo stotelėje prasideda sterilizavimo procesas, kuris padės išvengti neigiamų pasekmių sveikatai.

Kaip veikia dezodoruojančio dalelių generatoriaus mechanizmas

Dezodoruojantis dalelių generatorius sunaikina 99,99 proc. bakterijų, virusų, parazitų ir net blogų kvapų, pasitelkęs HEPA filtrus ir „Active Oxygen“ technologiją, kuri dažnai naudojama medicinos įrangos sterilizavimui.

Dezodoruojančios dalelės įsiskverbia ir sunaikina mikrobus iš vidaus arba tiesiog oksiduoja fermentus, kuriuose jie gyvena, ar tai būtų įprasti parazitai, pavyzdžiui, dulkių erkutės, ar bakterijos, pavyzdžiui, Escherichia coli, Candida albicans ir Staphylococcus aureus. Šios aktyviosios deguonies dalelės taip pat gali oksiduoti kvapius chemikalus, tokius kaip amoniakas, formaldehidas, benzenas ir lakiuosius organinius junginius.

Galingas išmanusis siurblys

„Xiaomi Roidmi Eve Plus“ tikrai gali pasigirti galingumu. Tai – išmanusis robotas siurblys su 379 mm trumpu galiniu šalinimo kanalu, 900 W galingu varikliu ir 23 000 pa siurbimo galia. Šis robotas siurblys taip pat turi šalinimo stotelę su 3L dideliu šalinimo maišu, kuriame siurblys galės šalinti dulkes ir smulkias šiukšles net iki 60 dienų! Be to, jis yra sandarus, todėl valydami šalinimo stotelę neišsitepsite rankų. LED jutiklinis ekranas ant šalinimo stotelės šį robotą siurblį daro įdomesnį ir interaktyvų, mat galima stebėti dulkių šalinimo ir sterilizavimo procesą. Taip pat siurblys turi automatinių priminimų funkciją, kad nepamirštumėte pakeisti stotelėje esančio maišelio, kai šis prisipildys.

Kalbant apie patį robotą siurblį robotą, jis yra itin efektyvus ir sumanus. Siurbiant naudojama 2700 pa siurbimo galia, todėl galima lengvai surinkti visas ant grindų nugulusias dulkeles ir šiukšeles. „LDS 4.0“ lazerinė navigacijos sistema garantuoja tikslų judėjimo trajektorijos nustatymą ir geriausius judėjimo kelio planavimo sprendimus.

Y maršrutas yra įkvėptas grindų plovimo rankomis, todėl šis siurblys taip pat labai efektyviai valo grindis. Roboto siurblio programėlė telefone gali būti naudojama valymo planams pritaikyti.

Šis robotas siurblys taip pat turi įmontuotą „Roidmi“ išmaniąją žemėlapių sudarymo sistemą. Todėl toks robotas siurblys gali būti suderinamas su Mihome, Alexa ir „Google“ virtualiais namų asistentais. Po vieno pilno įkrovimo siurblys veikia iki 250 minučių, todėl juo galite pasikliauti net valydami didelius namus.

Jei įdomu, kiek kainuoja toks universalus robotas siurblys, atsakymas gali jus nustebinti. „Xiaomi Roidmi Eve Plus“ dabar kainuoja tik 377.33 eurus!

Kaip daugelis specialistų spėja, efektyvumas ir atliekų sterilizavimo funkcija ​„Xiaomi Roidmi“ pavers saviminę išsivalymo funkciją turinčių robotų siurblių lyderiu.

Oficiali internetinė svetainė:https://bit.ly/3BrPSqP

„AliExpress“ internetinė parduotuvė:https://bit.ly/36FUfAw

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.