Lietuvio sukurtas mobilusis žaidimas „Card Hog“ pelnė apdovanojimą

Savaitgalį Poznanėje, Lenkijoje vykusiuose Centrinės ir Rytų Europos vaizdo žaidimų apdovanojimuose (CEEGA) lietuvio Aurimo Garuolio įkurtos studijos „SnoutUp“ žaidimas „Card Hog“ išrinktas geriausiu mobiliųjų žaidimų kategorijoje.

 Lietuvio Aurimo Garuolio įkurtos studijos „SnoutUp“ žaidimas „Card Hog“ išrinktas geriausiu mobiliųjų žaidimų kategorijoje.
 Lietuvio Aurimo Garuolio įkurtos studijos „SnoutUp“ žaidimas „Card Hog“ išrinktas geriausiu mobiliųjų žaidimų kategorijoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2021, 5:19 PM, atnaujinta Jan 27, 2022, 2:44 PM

Ketvirtus metus rengiamuose apdovanojimuose dėl geriausiųjų vardo varžėsi žaidimai iš šešiolikos šalių. Mobiliųjų žaidimų kategorijoje buvo nominuoti net du lietuvių žaidimai, antrasis pavadinimu „Bricky Boy“, taip pat darbai iš Lenkijos ir Kroatijos. Iš visų dalyvaujančių šalių atstovų sudarytai vertinimo komisijai labiausiai patikęs „Card Hog“ yra vadinamasis „kortų požemio“ tipo žaidimas, kuriame visas veiksmas vyksta kortų laukelyje, kur kiekviena korta tampa priešu, ginklu, burtu, kliūtimi ar kitokiu elementu.

Žaidimas, kaip ir daugelis studijos „SnoutUp“ darbų išsiskiria savita kiaulių tematika ir šmaikštumu. „Card Hog“ yra išleistas „Apple“ ir „Google Play“ programėlių parduotuvėse, taip pat jo ankstyvą versiją galima išbandyti kompiuteriniams žaidimams skirtoje platformoje „Steam“.

Iš kitų šių metų CEEGA statulėlėmis apdovanotų žaidimų išsiskyrė iš tikro popieriaus sukonstruotas „Papetura“, pelnęs „slapto brangakmenio“ ir meninio stiliaus prizus, už dizainą įvertintas gamyklų statybų simuliatorius „Factorio“, už technologijas apdovanotas fantastinis veiksmo žaidimas „Outriders“ ir visose kitose nominacijose, tarp jų ir metų žaidimo, laimėjęs ambicingasis Lenkijos hitas „Cyberpunk 2077“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.