Milijonų dalybose – du lietuviai. „Launchpad Luna“ investuos į NFT ir blockchain inovacijas.

Vilniuje įkurtas „Blockchain centre“ jungiasi prie pasaulinės NFT ir blockchain startuolių akseleravimo programos „Launchpad Luna“, apie kurią visai neseniai paskelbė Azijos mobiliųjų žaidimų operatorė „Animoca Brands“ ir tarptautinis rizikos kapitalo fondas „Brinc“, šiuo metu labai kryptingai investuojantis į blockchain projektus.

Į „Launchpad Luna“ akseleratoriaus mentorių grupę „Blockchain centras“ delegavo Tadą Mauruką (nuotr.) ir Adą Jonušę.<br> „Blockchain centro“ nuotr.
Į „Launchpad Luna“ akseleratoriaus mentorių grupę „Blockchain centras“ delegavo Tadą Mauruką (nuotr.) ir Adą Jonušę.<br> „Blockchain centro“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-04 15:35

„Launchpad Luna“ misija – investuoti į naujus NFT startuolius, kurie netolimoje ateityje gali reikšmingai keisti interneto ateitį ir visą skaitmeninę erdvę, taip pat – į jau vystomus aukšto potencialo projektus, siekiančius transformuoti savo verslo modelį integruojant blockchain ir NFT technologijas.

Į akseleravimo programą atrinktiems NFT inovacijų startuoliams suteikiami mokymai, projekto sėkmingam vystymui reikalingos žinios, technologinė bazė, projekto paleidimo platforma ir investicijos, kurių vertė lėšomis ar žetonais – iki 500 000 USD.

Į „Launchpad Luna“ akseleratoriaus mentorių grupę „Blockchain centras“ delegavo Tadą Mauruką ir Adą Jonušę, kurie turi ypatingos praktinės patirties, kaip transformuoti verslo modelį integruojant NFT. Jų pradėtas ir išaugintas „Lympo“, kurį įsigijo „Animoca Brands“ šiuo metu yra vienas iš sporto NFT lyderių pasaulyje.

Akseleratoriaus mentorių misija – konsultuoti idėjų autorius ir padėti jiems išvystyti projekto koncepciją iki maksimaliai perspektyvios.

Tokių projektų sėkmei reikalingos ne tik lėšos, bet ir praktinės žinios, tokios kaip produkto vystymo strategija, teisingai parinkti technologiniai sprendimai, lėšų pritraukimas, rinkodara, moksliniai tyrimai, analitiniai resursai, duomenų valdymas ir pan. Šiuos resursus kuruojamiems projektams suteiks „Blockchain Centre“ Vilniuje, kurio misija – auginti ir įgyvendinti sėkmingus blockchain projektus, padėti verslui prisitaikyti ir uždirbti daugiau integruojant ateitį keisiančias technologijas.

„Brinc“ investuoja į blockchain projektus pradedant jų kūrimo stadija (pre-seed) iki serijos A, kuomet lėšos skiriamos plėtrai, nepaisant to, kad dar nėra tvaraus verslo modelio.

„Launchpad Luna“ ypač kryptingai skatins inovatyvių NFT projektų plėtrą kultūros ir meno, e-sporto ir žaidimų, muzikos ir pramogų sektoriuose. Ateityje ketinama atverti ir daugiau investavimo vertikalių, pavyzdžiui – DeFi (decentralizuotų finansų).

Kiek lietuvių idėjų ir projektų bus atrinkta į akseleratorių, kol kas sunku prognozuoti, tačiau Lietuva jau kurį laiką yra labai ryški žvaigždė pasaulio blockchain ir fintech technologijų žemėlapyje.

Daugiau apie akseleratorių – čia.

Daugiau apie „Blockchain Centre“ – čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.