Kuršių nerijos nacionalinis parkas kviečia mažuosius smalsuolius į įdomų nuotolinį renginį

Kuršių nerijos nacionalinis parkas siūlo mažiesiems smalsuoliams (vaikams nuo 6 iki 11 metų) ne tik smagiai ir aktyviai praleisti laiką, bet ir pasisemti žinių, dalyvaujant nuotolinėse gamtinėse edukacijose.

 Didžioji kūdrinukė.<br> Wikimedia commons
 Didžioji kūdrinukė.<br> Wikimedia commons
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2021, 3:14 PM

Atsižvelgdami į šių dienų aktualijas ir vėstančius orus, parkas kviečiame paieškoti gyvūnų pėdsakų, apskaičiuoti medžių amžių ir aukštį, sužinoti apie neįtikėtinai spalvingą skruzdžių gyvenimą, atrasti įvairiausias Lietuvoje ir pasaulyje gyvenančių moliuskų rūšis, neišeinant iš namų.

Artimiausia numatoma edukacija – „Moliuskų metų“ uždarymas.

Kas yra moliuskai? Kokios moliuskų rūšys gyvena Lietuvoje? Kas turi didžiausias akis iš visų moliuskų? Apie visa tai ir dar daug daugiau bus galima sužinoti artimiausiame nuotoliniame renginyje, kuris vyks lapkričio 17 dieną. Renginys nemokamas, tačiau būtina išankstinė registracija – visa informacija skelbiama renginio „Facebook“ puslapyje.

Kuršių nerijos nacionalinis parkas kviečia registruotis ir dalyvauti edukacinėse veiklose tiek šeimas, tiek klases. Parko darbuotojai kviečia sekti informaciją „Facebook“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.