Geriausia dovana žengiant per Naujųjų metų slenkstį?

Šventinis laikotarpis į visų gyvenimus atneša taip ilgai lauktą poilsį ir galimybę pasidžiaugti artimųjų kompanija be kasdienių darbų ir rūpesčių šešėlio. Tai laikas suartėti, nurimti ir atsipūsti.

„Huawei MateBook X Pro“.
„Huawei MateBook X Pro“.
„Huawei MateBook X Pro“.
„Huawei MateBook X Pro“.
„Huawei MateBook X Pro“.
„Huawei MateBook X Pro“.
„Huawei MateBook X Pro“.
„Huawei MateBook X Pro“.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 29, 2021, 11:09 AM

Skaičiuojant paskutines metų dienas ir žvelgiant atgal į patirtus įspūdžius, įgyvendintus planus ar neišnaudotas galimybes, viena koja nejaučiant atsiduriame už Naujųjų metų slenksčio, keldami tikslus dar neatėjusioms dienoms ar žadėdami sau bei kitiems drastiškas elgesio ir įpročių revoliucijas.

Šiuo magišku laikotarpiu ne mažiau dėmesio skiriame ir brangiausiems žmonėms.

Nepaisant to, kad buvimas kartu jau yra didžiulė dovana, kurią dovanojame vieni kitiems, neretai įteikti norisi ir kažką apčiuopiamo.

Vieniems dovanas išrenkame dar gerokai iki švenčių, kitiems sugalvoti šventines staigmenas tampa sunkiau – ypač jei artimuosius norime nustebinti daugiau nei tik simboliniu užmoju.

Siekiant atrasti tobulą balansą tarp dovanos praktiškumo, ypatingumo ir ilgaamžiškumo tenka gerokai paplušėti. Tai savo ruožtu net gali paversti šventinį laikotarpį streso apgaubta tiksinčia bomba, neleidžiančia pasimėgauti užsitarnautu poilsiu.

Kad šios ypatingos dienos neapkarstų nervingai skaičiuojant paskutines galimybes nustebinti mylimuosius, siūlome apsvarstyti iš tiesų ypatingą dovaną – nešiojamąjį kompiuterį.

Visi esame glaudžiai susiję su technologijomis. Kompiuteris mus jungia su darbu, laisvalaikiu ir vienas kitu.

Dauguma neįsivaizduojame savo gyvenimų be nešiojamojo kompiuterio – ir ne be reikalo.

Savo praktiškumu šis įrenginys neturi analogų. Gyvendami technologiniame amžiuje iš dalies esame priversti naudotis išmaniaisiais įrenginiais – ne dėl to, kad be jų mūsų gyvenimai taptų nepilnavertiškais, o todėl, kad savo universalumu jie paverčia mūsų kasdienybę gerokai lengvesne ir praktiškesne.

Ateinant Naujiesiems metams, nešiojamasis kompiuteris įgauna praktiškiausios dovanos pavidalą.

Šią šventę neretai asocijuojant su nauja pradžia, naujais darbais ir iššūkiais, įrenginys gali tapti ypatingu tokios „ceremonijos“ simboliu.

Ši dovana nebūtinai turi būti didžiulis nuostolis kišenei. Rinkoje galima rasti įrenginių puikiai išlaikančių prieinamos kainos ir aukštos kokybės balansą. Vienas tokių – „Huawei MateBook X Pro“.

Šis nešiojamasis kompiuteris atitinka šiandien taip vertinamus išmanumo standartus ir pasižymi 11-os kartos „Intel“ procesoriumi bei itin ryškų vaizdą perteikiančiu „3K FullView“ ekranu. Tai leidžia įrenginiu ne tik patogiai naudotis darbo ar mokslo tikslais, bet ir mėgautis kokybe žaidžiant kompiuterinius žaidimus ar žiūrint mėgstamus filmus.

„Huawei MateBook X Pro“ taip pat galima lengvai susieti su kitais išmaniaisiais įrenginiais, pavyzdžiui, telefonu ar išmaniuoju laikrodžiu. Tai leidžia visus įrenginius valdyti viename ekrane bei lengvai dalintis failais tarp jų. Na o vietos kompiuteryje taip pat tikrai nepristigs – jame telpa net iki 1TB duomenų.

Galiausiai, „Huawei MateBook X Pro“ suteikia galimybę kompiuterio savininkams būti itin mobiliais bei palaikyti kokybišką ryšį su artimaisiais.

Nešiojamasis kompiuteris sveria vos 1,33 kg, o kompaktiški išmatavimai (30,4 cm x 21,7 cm x 1,46 cm) leidžia įrenginį patogiai nešiotis visur ir visada.

HD kokybės vaizdo kamera ir aukštos kokybės garso sistema dar labiau palengvins susisiekimą su šeimos nariais, draugais ar bendradarbiais.

Tikimės, kad ypatingos dovanos paieškos artimiausiems gyvenimo žmonėms pasibaigė skaitant apie iš tiesų praktišką šios problemos sprendimą. Nors versti naują popieriaus lapą dažnai tampa metaforiškai maloniu įvykiu skaičiuojant paskutines metų dienas, naujo nešiojamojo kompiuterio ekrano atvertimas gali paversti šį momentą dar unikalesniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.