Stringa prisijungimas prie „eSveikatos“ Dalis vartotojų negali pasitikrinti COVID-19 testų rezultatų ir kitos informacijos

Lrytas.lt skaitytojai ir vartotojai internete skundžiasi, kad pastarosiomis dienomis nepavyksta (ar itin sunkiai pavyksta) prisijungti prie portalo esveikata.lt.

 Lrytas.lt skaitytojai ir vartotojai internete skundžiasi, kad pastarosiomis dienomis nepavyksta (ar itin sunkiai pavyksta) prisijungti prie portalo esveikata.lt.<br> Ekrano nuotr.
 Lrytas.lt skaitytojai ir vartotojai internete skundžiasi, kad pastarosiomis dienomis nepavyksta (ar itin sunkiai pavyksta) prisijungti prie portalo esveikata.lt.<br> Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2022, 2:42 PM, atnaujinta Jan 26, 2022, 2:45 PM

Vartotojai teigia, kad negali pasitikrinti PGR testų, negali pasižiūrėti informacijos apie jų laukiančias planines medicinines paslaugas.

Teigiama, kad su tokiomis problemomis susiduriama nuo antradienio.

Portalo Lrytas.lt žurnalistams antradienio popietę pabandžius prisijungti prie esveikata.lt, vienam tai padaryti nepavyko išvis, o kitam svetainė krovėsi itin lėtai.

Lrytas.lt primena, kad prieš dvi savaitės taip pat buvo sutrikęs Registrų centro, kuris administruoja esveikata.lt, veikimas, o praėjusio penktadienio vakarą buvo vykdomi planiniai esveikata.lt atnaujinimo darbai.

Portalui su Registrų centru susisiekti kol kas nepavyko. Pavykus tai padaryti, informacija bus atnaujinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.