Išmanios pramogos Valentino dienai: nuo pokalbių temų iki virtualių sveikinimų

Jeigu nespėjote užsirezervuoti staliuko restorane ar suplanuoti romantiško vakaro – Valentino dieną švęskite išmaniai. Programėlės leis ne tik originaliai paminėti įsimylėjėlių dieną, bet ir padės geriau pažinti vienas kitą ar net sustiprinti santykius. Poroms skirtos aplikacijos gali būti naudingos ne tik šiai šventei, bet ir kasdieniam santykių puoselėjimui.

 Programėlės leis ne tik originaliai paminėti įsimylėjėlių dieną, bet ir padės geriau pažinti vienas kitą ar net sustiprinti santykius.<br> 123rf nuotr.
 Programėlės leis ne tik originaliai paminėti įsimylėjėlių dieną, bet ir padės geriau pažinti vienas kitą ar net sustiprinti santykius.<br> 123rf nuotr.
 Poroms skirtos aplikacijos gali būti naudingos ne tik šiai šventei, bet ir kasdieniam santykių puoselėjimui.<br>  123rf nuotr.
 Poroms skirtos aplikacijos gali būti naudingos ne tik šiai šventei, bet ir kasdieniam santykių puoselėjimui.<br>  123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 14, 2022, 11:18 AM

„Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas Arnoldas Lukošius dalinasi geriausiomis aplikacijomis poroms, kurios siūlo įdomias pokalbių temas, pažinimo ir santykių stiprinimo žaidimus bei galimybę parengti virtualų sveikinimą.

Geriau pažinkite vienas kitą – „Couple Game: Relationship Quiz“

Šis įdomus žaidimas poroms skirtas patikrinti, kaip gerai pažįstate vienas kitą. Jame pateikiami įvairūs klausimai nuo atostogų vietų iki patinkančio maisto ar mėgstamiausių spalvų. Aplikacijoje abiem žaidėjams atskirai užduodami klausimai, o vėliau prašoma atspėti, ką pasirinko kitas žaidėjas. Teisingai atspėję partnerio atsakymą rinksite taškus ir galėsite varžytis tarpusavyje. Programėlės technologijos leidžia išsaugoti informaciją, kurią pateikiate žaisdami, o tai pagelbės ieškant idėjų pasimatymams, dovanoms ar kelionių kryptims. Išmanūs aplikacijos įrankiai žaidimo metu leidžia ir susirašinėti, tad puikiai tiks poroms, švenčiančioms Valentino dieną atskirai. „Couple Game“ yra nemokama „Android“ ir „iOS“ įrenginiuose, tačiau už papildomą mokestį galima atrakinti papildomus žaidimus ir aplikacijos funkcijas.

Skirkite laiko įdomiems pokalbiams – „Gottman‘s Card Deck“

Aplikacija pagrįsta „Gotmano“ instituto moksliniais tyrimais ir padeda poroms atviriau bendrauti bei aiškiau išreikšti savo jausmus. Programėlėje rasite daugiau nei 1000 kortelių, kurios suskirstytos į 14 temų, kaip „Meilės žemėlapiai“ – apie partnerio vidinius išgyvenimus, svajones ir tikslus, ar „Ryšių ritualai“ – apie naujų tradicijų ir bendrų pomėgių kūrimą. Aplikacijoje pateikiama ne tik įdomių pokalbių temų, bet ir idėjų pasimatymams, kurios padės susiplanuoti romantišką laiką kartu. Programėlės technologijos leidžia išsaugoti mėgstamiausias korteles ir grįžti prie jų vėliau.

Stiprinkite santykius – „PumPum – Couples Game“

Poroms skirta programėlė leis geriau pažinti vienas kitą ir sutvirtinti savo santykius žaidžiant. Aplikacijoje įvesite savo vardus, pasirinksite vieną iš daugelio siūlomų nuotykių ir suksite ratą. Kiekvienas čia esantis nuotykis yra pritaikytas skirtingų santykių etapų poroms (susituokusiems ar ką tik pradėjusiems santykius). Nuotykius sudaro įvairių mini žaidimų rinkinys, padedantis pasiekti tam tikrą santykių tikslą – geriau pažinti vienas kitą ar išbandyti naują veiklą. Viskas ką turite daryti – pasukti ratą ir stiprinti ryšį su mylimuoju prasmingais pokalbiais, smagiais klausimais bei romantiškomis akimirkomis dviese. Aplikacija nemokama, tačiau užsiprenumeravę „premium“ versiją, galėsite pasiekti daugiau turinio ir naudotis programėlės funkcijomis be reklamų.

Originaliai pasveikinkite antrąją pusę – „Valentine Day Video Maker with music“ („Android“) ir „Valentine Day Slideshow Maker“ („iPhone“)

Šią Valentino dieną savo partnerį nustebinkite originaliu sveikinimu – surinkite gražiausias akimirkas ir vos keliais paspaudimais parenkite mielą vaizdo įrašą. Išmaniose programėlėse greitai ir paprastai sukursite vaizdo įrašą su pasirinkta muzika bei animacijomis. Aplikacijos funkcijos užtikrina profesionalius redagavimo įrankius su paprasta naudojimo sąsaja, kuri leidžia koreguoti kiekvieną nuotrauką atskirai, papildyti ją filtrais, tekstu ar net teminiais lipdukais. Užbaigę sveikinimą galėsite juo lengvai pasidalinti su antrąja puse ar patalpinti socialiniuose tinkluose.

Žaiskite kartu – „What Would You Choose? Rather“

Įtraukiantis žaidimas puikiai tiks smagiam vakarui dviese ir padės sužinoti šiek tiek daugiau apie savo partnerį. Čia pateikiama keli šimtai klausimų su įvairiausiais scenarijais, kuriuos turite pasirinkti. Galima rinktis iš dviejų skirtingų žaidimo režimų – paaugliams ir suaugusiems.

„Charades“

Dar vienas smagus žaidimas, kuris užtikrins daug juoko ir padės geriau suprasti savo antrą pusę be žodžių. Čia galėsite rinktis iš daugiau nei 4000 žaidimo kortelių, kurios suskirstytos į 45 temas nuo filmų personažų iki pasakų.

„Just Dance“

Energingas šokių žaidimas, kuriame galėsite išsirinkti mėgstamiausią žanrą, muzikos kūrinį ir varžytis tarpusavyje arba tiesiog atlikti romantišką šokį dviese. Žaisti šį žaidimą galima ir be specialios konsolės – pakaks parsisiųsti aplikaciją į telefonus ir susieti juos su televizoriumi. Rankoje esantis mobilusis fiksuos jūsų judesius ir surinktus taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.