Pasikeitė „Microsoft“ daugiašalio padalinio, kuriam priklauso ir Lietuva, vadovė

Ketvirtadienį „Microsoft“ paskelbė, kad Vidurio ir Rytų Europos daugiašalio padalinio generalinės direktorės pareigas perima Michelle Simmons (49 m.) perims ir vadovaus veiklai 24 šalyse Vidurio ir Rytų Europos (VRE) regione. Šiam padaliniui priklauso Lietuva, kitos Baltijos šalys ir dar 21 valstybė. Buvusi visos VRE „Microsoft“ rinkodaros ir operacijų veiklos vadovė M.Simmons perima pareigas, iš kurių neseniai pasitraukė Anke den Ouden, dabar vadovaujanti „Microsoft“ Nyderlanduose. M. Simmons savo naująsias pareigas pradės eiti balandžio 1 d.

Ketvirtadienį „Microsoft“ paskelbė, kad Vidurio ir Rytų Europos daugiašalio padalinio generalinės direktorės pareigas perima Michelle Simmons (49 m.) perims ir vadovaus veiklai 24 šalyse Vidurio ir Rytų Europos (VRE) regione.<br>123rf nuotr.
Ketvirtadienį „Microsoft“ paskelbė, kad Vidurio ir Rytų Europos daugiašalio padalinio generalinės direktorės pareigas perima Michelle Simmons (49 m.) perims ir vadovaus veiklai 24 šalyse Vidurio ir Rytų Europos (VRE) regione.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2022, 10:05 AM

Daug žinių ir patirties sukaupsi Michelle „Microsoft“ įvairiose pareigybėse Vidurio ir Rytų Europos šalyse, Azijoje ir JAV dirbo daugiau kaip dvidešimt metų. Per tą laiką ji buvo atsakinga už strateginio augimo skatinimą įvairiose rinkose, taip pat už santykių su partneriais ir klientais kūrimą. Eidama Pietryčių Azijos naujų rinkų generalinės direktorės pareigas ji vadovavo „Microsoft“ verslui 9 šalyse, esančiose tarp sparčiausiai augančių Azijos ir Ramiojo vandenyno rinkų, daugiausia dėmesio skirdama ekonomikos ir įmonių modernizavimui per skaitmeninę transformaciją.

Paskutinėse rinkodaros ir operacijų vadovės pareigose M.Simmons buvo atsakinga už pirmaujančio verslo strategiją, pajamas iš produktų, rinkodarą ir operacijas, kad klientų ir partnerių skaitmeninės transformacijos būtų užtikrintos 33 šalyse Vidurio ir Rytų Europoje.

Eidama naujas pareigas M.Simmons bus atsakinga už tolesnę „Microsoft“ vizijos plėtrą – padėti regionui stiprinti techninius talentus, kad jis galėtų klestėti kaip skaitmeninės prieigos taškas – vieta, kur žmonės, įmonės ir bendruomenės galėtų tobulėti ir augti pasitelkdami inovacijas ir įgyvendindami pasaulines ambicijas. Kartu su savo komanda ji dirbs su vietiniais klientais, partneriais, verslininkais, įmonėmis ir viešojo sektoriaus organizacijomis ir susitelks į skaitmeninę transformaciją ir inovacijas pasitelkiant debesų technologijas, taip pat skatins stiprinti skaitmeninius įgūdžius, padedančius kurti naujas galimybes visiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.