„Telia“ skiria neribotą skaičių SIM kortelių Ukrainos pabėgėliams

Rusijos užpultos Ukrainos karo pabėgėliams, atvykstantiems į Lietuvą, „Telia“ suteiks neribotą skaičių išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ SIM kortelių su ryšio paslaugomis. Nemokami skambučiai į Ukrainą iš ten pratęsiami dar mėnesiui.

 Rusijos užpultos Ukrainos karo pabėgėliams, atvykstantiems į Lietuvą, „Telia“ suteiks neribotą skaičių išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ SIM kortelių su ryšio paslaugomis.<br>123rf nuotr.
 Rusijos užpultos Ukrainos karo pabėgėliams, atvykstantiems į Lietuvą, „Telia“ suteiks neribotą skaičių išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ SIM kortelių su ryšio paslaugomis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2022, 12:08 PM

„Telia“ išankstinio mokėjimo kortelės „Ežys“ jau tiekiamos į pabėgėlių koordinavimo centrus Lietuvoje. Ukrainiečiai pabėgėliai jas taip pat galės nemokamai pasiimti bet kuriame „Telia“ salone.

„Ryšys tiek su Ukrainoje likusiais, tiek į kitas šalis pabėgusiais artimaisiais ir draugais žmonėms yra itin svarbus. Kadangi nėra aišku, koks gali būti realus tokių paslaugų poreikis, dovanojame tiek SIM kortelių, kiek jų reikės. Jos bus dalinamos į Lietuvą atvykstantiems ukrainiečiams, taip pat Ukrainos piliečiai jas gali nemokamai atsiimti bet kuriame „Telia“ salone visoje Lietuvoje, tereikia parodyti savo asmens dokumentą“, – sako „Telia“ privačių klientų vadovas Nortautas Luopas.

„Ežio“ klientai, kaip ir visi „Telia“ mobiliojo bei fiksuotojo ryšio paslaugų abonentai, visą kovą gali nemokamai ir neribotai skambinti bei siųsti SMS į Ukrainą, o esantys šioje šalyje – bendrauti su Lietuva ar Ukrainos viduje.

„Ežio“ SIM kortelių paskirstymu rūpinasi viešoji įstaiga „Stiprūs kartu“, jai jau perduota pirmoji 1.000 SIM kortelių siunta. „Stiprūs kartu“ yra iniciatyva, kurią kartu su kitomis visuomeninėmis organizacijomis ir partneriais įgyvendina Lietuvos šaulių sąjungos Pelėdų būrys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.