„Nvidia“ teigia, kad įsilaužėliai pavogė darbuotojų kredencialus ir bendrovės duomenis

Mikroschemų gamintoja „Nvidia“ antradienį pranešė, kad dėl kibernetinio saugumo pažeidimo, kurį ji tyrė beveik savaitę, buvo pavogti bendrovės duomenys.

 Mikroschemų gamintoja „Nvidia“ antradienį pranešė, kad dėl kibernetinio saugumo pažeidimo, kurį ji tyrė beveik savaitę, buvo pavogti bendrovės duomenys.<br> 123rf nuotr.
 Mikroschemų gamintoja „Nvidia“ antradienį pranešė, kad dėl kibernetinio saugumo pažeidimo, kurį ji tyrė beveik savaitę, buvo pavogti bendrovės duomenys.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2022, 2:55 PM

„Žinome, kad grėsmės sukėlėjas iš mūsų sistemų paėmė darbuotojų kredencialus ir tam tikrą „Nividia“ nuosavybės teise priklausančią informaciją – ir pradėjo ją nutekinti internete“, – pranešime CNN sakė bendrovės atstovas spaudai.

Nėra jokių požymių, kad ši ataka buvo išpirkos reikalaujančios programinės įrangos atvejis ar kad ji susijusi su karu Ukrainoje, pridūrė atstovas spaudai.

Bendrovė pakartojo, kad dėl šio įsilaužimo, kuris pirmą kartą buvo aptiktas vasario 23 d., nesitiki jokių verslo operacijų sutrikimų.

Apie 600 mlrd. dolerių rinkos vertės „Nvidia“ yra vertingiausia lustų gamintoja Jungtinėse Valstijose. Ji žinoma dėl savo grafikos procesorių, kurie pagerina vaizdo žaidimų patirtį ir pažangų kompiuterinį modeliavimą.

Parengta pagal „Reuters“ ir CNN.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.