„YouTube“ visiškai išjungė monetizavimą Rusijos naudotojams

„YouTube“ Rusijos vartotojams panaikino visus monetizacijos būdus, taip pat „Premium“ prenumeratą, „Music Premium“, sponsorystę, „Superchat“, „Superstickers“ ir kita. Apie tai bendrovė pranešė Rusijos vartotojams išsiųstuose laiškuose.

 „YouTube“ Rusijos vartotojams visus monetizacijos būdus.<br> 123rf nuotr.
 „YouTube“ Rusijos vartotojams visus monetizacijos būdus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2022, 10:16 AM, atnaujinta Mar 10, 2022, 2:28 PM

„Neseniai visiškai sustabdėme „Google“ ir „YouTube“ reklamą Rusijoje. Dabar šias priemones taikome visoms su monetizacija susijusioms funkcijoms, taip pat „YouTube Premium“ ir „Music Premium“ prenumeratas, sponsorystę, „Superchat“, „Superstickers“ ir kitką visiems žiūrovams Rusijoje. Tai reiškia, kad „YouTube“ kūrėjai laikinai nebegaus pajamų iš šių funkcijų Rusijoje. Šie pakeitimai netaikomi žiūrovams už Rusijos ribų. Kai situacija pasikeis, atitinkamai pasidalinsime su jumis naujienomis“, – sakoma bendrovės pareiškime.

Anksčiau „YouTube“ Rusijos vartotojams uždraudė reklamą, taip pat užblokavo Rusijos valstybinio televizijos kanalo RT ir VGTRK vedėjo Vladimiro Solovjovo laidos „Solovjovas gyvai“ kanalus.

Parengta pagal kommersant.ru

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.